skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ella Mai feat. Chris Brown – Whatchamacallit

Η ανερχόμενη R&B τραγουδίστρια Ella Mai παρουσιάζει το νέο της τραγούδι σε μια μοναδική συνεργασία με τον Chris Brown.

Τίτλος τραγουδιού“Whatchamacallit”

Καλλιτέχνης: Ella Mai feat. Chris Brown

Μουσική / Στίχοι: DJ Mustard, J Holt, Sam Hook, Ella Mai, Chris Brown

Εταιρεία: Interscope

Από το LP: “Ella Mai”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 12 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ο τίτλος του νέου της τραγουδιού φέρει τον τίτλο «Whatchamacallit» και αποτελεί ένα δείγμα από το επερχόμενο ομώνυμο ντεμπούτο album της, ενώ ακολουθεί τη κυκλοφορία του «Trip», όπως και του bonus cut, «Naked» που ακούσαμε πριν λίγο καιρό. Στο εν λόγω single, η τραγουδίστρια σε συνεργασία με τον Chris Brown επιχειρούν να προσδιορίσουν έναν παράνομο ερωτικό δεσμό μέσα από ένα ρυθμικό R’n’B τραγούδι, περιγράφοντας πώς έχουν εμπλακεί με συναισθήματα ο ένας για τον άλλο, αν και ήδη βρίσκονται σε σχέση.

Η Ella Mai σε συνέντευξή της στο Complex σχετικά με το τραγούδι και τον Chris Brown δήλωσε: «Φωνητικά είναι αξιοθαύμαστος. Αν δεν ήταν όπως είναι σήμερα, δημιουργώντας τέτοιου είδους μουσική, πιστεύω θα ήμουν μια εντελώς διαφορετική καλλιτέχνιδα. (Ο Chris Brown) έχει επηρεάσει μια ολόκληρη γενιά».

Τέλος, να σημειώσουμε πως το νέο της album που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 12 Οκτώβρη θα περιλαμβάνει συνεργασίες με τους John Legend και H.E.R., καθώς και το δυναμικό hit «Boo’d Up», που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τους Nicki Minaj και Quavo, τοποθετώντας την στη κορυφή του chart ‘Ανερχόμενων καλλιτεχνών’ και στη 5η θέση Billboard Hot 100 στις ΗΠΑ.

Ella Mai feat. Chris Brown - Whatchamacallit

Back To Top