skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Elle King & Nile Rodgers – Honky Tonk Disco Nights

Η Elle King κι ο Nile Rodgers στο “Honky Tonk Disco Nights”!

Τίτλος τραγουδιού“Honky Tonk Disco Nights”

Καλλιτέχνης: Elle King & Nile Rodgers

Μουσική / Στίχοι: Abby Anderson, Gabriel Hirshoff, Jared Gutstadt, Scarlett Burke

Εταιρεία: Audio Up Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Ioυνίου 2022

Art-Cover:

Πρωταγωνιστώντας στη δεύτερη σεζόν του “Make It Up As We Go”, η Elle King έφερε κάτι funky στο σενάριο podcast με το “Honky Tonk Disco Nights”. Συνοδευμένο με beats, που απέδωσε ο μουσικός και παραγωγός Nile Rodgers, και το ρεφρέν του που προκλήθηκε από τον χορό, το “Honky Tonk Disco Nights” αποκλίνει από το soundtrack που προβλήθηκε προηγουμένως στη σειρά.

“Το να εμπλακεί ο Nile συνέβη επειδή οι δημιουργοί σκόπευαν να αναπαράγουν τη μαγεία αυτού που έκανε με τους Daft Punk και Pharrell στο ‘Get Lucky’, αλλά αυτή τη φορά παντρεύοντας το country είδος με το funk της δεκαετίας του ’70 που είναι ο χαρακτηριστικός ήχος του Nile”, λέει η King για το τραγούδι, το οποίο γράφτηκε από τους δημιουργούς της σειράς Scarlett Burke -η οποία υποδύεται επίσης τον κεντρικό χαρακτήρα της Charlotte– και τον CEO της Audio Up, Jared Gutstad, μαζί με την Abby Anderson και τον Gabriel Kirshoff. “Αυτό ήταν το μόνο τραγούδι με το οποίο ασχολήθηκε αυτή τη σεζόν, κάτι που είναι μεγάλη τιμή”.

Η King προσθέτει: “Ο στόχος πίσω από τη σκηνοθεσία του τραγουδιού ήταν να κάνει τους ανθρώπους που είναι έξω στο Μπρόντγουεϊ στο Νάσβιλ να κουνήσουν τα γαϊδούρια τους, γι’ αυτό και ο Nile Rodgers προσεγγίστηκε να είναι μέρος του τραγουδιού”.

Elle King & Nile Rodgers - Honky Tonk Disco Nights

Back To Top