skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Elton John & Britney Spears – Hold Me Closer

Η πολυ-αναμενόμενη συνεργασία των Elton John και Britney Spears, για το “Hold Me Closer”, είναι εδώ για να την απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού“Hold Me Closer

Καλλιτέχνης: Elton John & Britney Spears

Μουσική/Στίχοι: Andrew Wotman, Bernie Taupin, Elton John, Henry Walter

Εταιρεία: EMI Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Μιλώντας για τη συνεργασία του Elton John με την Britney Spears κάνουμε λόγο για μία συνεργασία “φαινόμενο”. Εδώ και μερικές ημέρες οι θαυμαστές και των δύο καλλιτεχνών προσμένουν με ανυπομονησία το τελικό αποτέλεσμα, που συχνά διαφημίζεται στον χώρο του διαδικτύου και τελικά κυκλοφόρησε στις 26 Αυγούστου έχοντας τον τίτλο “Hold Me Closer”.

Το πολυ-αναμενόμενο single περιέχει στίχους από το τραγούδι του Elton John, “Tiny Dancer” του 1972. Τραγουδώντας παράλληλα καθώς το κομμάτι παιζόταν από έναν DJ, ο Sir Elton μοιράστηκε την απόδοση του κομματιού πριν από την επίσημη κυκλοφορία του. Ήδη, μάλιστα, με σκοπό την προώθησή του, ο Sir Elton John έδωσε ένα μικρό δείγμα του τραγουδιού με τον ίδιο να βρίσκεται στο πλευρό ενός DJ όσο ο 75χρονος καλλιτέχνης ερμήνευε κάποιους από τους στίχους του.

Το “Hold Me Closer” αποτελεί μία άκρως “ανεβαστική”, dance-pop δημιουργία, η οποία ταιριάζει απόλυτα τόσο στο ανάλαφρο ύφος της Spears όσο και στην glam πλευρά του John. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Andrew Wotman, Bernie Taupin, Elton John και Henry Walter και είναι διαθέσιμο να το απολαύσεις.

Elton John & Britney Spears - Hold Me Closer

Back To Top