skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Elton John & Stevie Wonder – Finish Line

Ο Elton John και ο Stevie Wonder παρουσιάζουν το “Finish Line”, ένα ακόμα τραγούδι από το επερχόμενο album του πρώτου με τίτλο “The Lockdown Sessions”

Τίτλος τραγουδιού“Finish Line

Καλλιτέχνης: Elton John & Stevie Wonder

Μουσική / Στίχοι: Elton John, Andrew Wotman, Ali Tamposi, Roman Campolo

Εταιρεία: Atlantic Records Group

Από το LP: “The Lockdown Sessions”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 29 Σεπτεμβρίου 2021

Art-Cover:

Μια συλλογή συνεργασιών που ηχογράφηκαν εξ αποστάσεως τους τελευταίους 18 μήνες, το “The Lockdown Sessions” είναι το επερχόμενο album του Elton John που θα παρέχει μια εκθαμβωτική tracklist 16 τραγουδιών με συνεργασίες που μόνο αυτός θα μπορούσε να δημιουργήσει. Το album έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 22 Οκτωβρίου μέσω της EMI Records.

Ενώ το πρώτο single από το “The Lockdown Sessions” -ο χορευτικός ύμνος “Cold Heart” με την Dua Lipa σε remix από τους τακτικούς πλέον συνεργάτες του, PNAU– συνεχίζει την επιτυχημένη του πορεία σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως και το “After All”, το δεύτερο single του  με τον Charlie Puth, o Elton παρουσιάζει τώρα το “Finish Line” για το οποίο συνεργάστηκε με τον έτερο θρύλο, Stevie Wonder.

“Δεν θα μπορούσα να είμαι πιο περήφανος για το “Finish Line””, είπε ο John για το τραγούδι. «Θα έφτανα στο σημείο να πω ότι είναι ένας από τα καλύτερα τραγούδια που έχω κάνει ποτέ. Η φωνή του Stevie είναι τόσο καλή που δεν μπορώ να θυμηθώ πότε τον άκουσα έτσι ξανά-ακούγεται σαν να ήταν ξανά 17χρονος, τραγουδάει με απόλυτη χαρά και έξαρση στα φωνητικά του. Ο Andrew Watt έχει κάνει μια απίστευτη δουλειά στην παραγωγή. 

Ήταν μια μαγική διαδικασία. Πάντα μου άρεσε να συνεργάζομαι με τον Stevie και είμαι χαρούμενος που μετά από 50 χρόνια φιλίας επιτέλους καταφέρνουμε να κάνουμε ένα πλήρες ντουέτο. Ήταν πάντα τόσο ευγενικός και γλυκός μαζί μου, και το ταλέντο του είναι πέρα ​​για πέρα ​​γελοίο. Όταν ακούτε τι κάνει φωνητικά και ορχηστρικά στο «Finish Line» καταλαβαίνετ ότι είναι μια πραγματική ιδιοφυΐα».

Elton John & Stevie Wonder - Finish Line

Back To Top