skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Elton John & Taron Egerton – (I’m Gonna) Love Me Again

Ο Elton John συναντά τον ηθοποιό Taron Egerton στο τραγούδι “(I’m Gonna) Love Me Again” για την νέα βιογραφική ταινία “Rocketman”!

Τίτλος τραγουδιού: «(I’m Gonna) Love Me Again»

Καλλιτέχνης: Elton John & Taron Egerton 

Μουσική / Στίχοι: Elton John, Bernie Taupin

Εταιρεία: Virgin EMI/Universal

Από το OST: “Rocketman”

Ημ/νία κυκλοφορίας OST: 5 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ο Elton John και ο Bernie Taupin έγραψαν ένα νέο τραγούδι για την επερχόμενη βιογραφική ταινία “Rocketman” που τιτλοφορείται “(I’m Gonna) Love Me Again”. Πρόκειται για μια συνεργασία του ίδιου του Elton John και του πρωταγωνιστή της ταινίας, Taron Egerton, που θα ακούγεται στους τίτλους τέλους της ταινίας. Το τραγούδι είναι σε συμπαραγωγή των Giles Martin και Greg Kurstin και βρίσκει τον John να επανεξετάζει τις Motown ρίζες του.

Το νέο τραγούδι είναι η μόνη στιγμή στο soundtrack όπου ακούγονται τα φωνητικά του John. Ο Egerton τραγουδάει τα περισσότερα τραγούδια μόνος του, όπως ακριβώς συνέβη και στο πρώτο single που κυκλοφόρησε από το album πριν από λίγο καιρό, που δεν ήταν άλλο από το ομότιτλο με το soundtrack τραγούδι. Άλλα μέλη του cast συμμετέχουν στο soundtrack όπου κρίθηκε κατάλληλο σύμφωνα με το σενάριο της ταινίας.

Ο John επέμεινε ότι ο Egerton έπρεπε να ερμηνεύσει μόνος του τα τραγούδια επειδή αισθάνθηκε ότι ήταν απαραίτητο για τη συνολική απόδοση του ηθοποιού. “Ήταν τόσο σημαντικό ότι η μουσική που συνέθεσα και ηχογράφησα έπρεπε να ερμηνευτεί από τον Taron”, είπε ο Elton. “Ήθελα να με ερμηνεύσει, μέσω των στίχων του Bernie και της μουσικής μου – όχι μόνο να παίζει”.

Το soundtrack θα κυκλοφορήσει στις 24 Μαΐου, την ίδια μέρα που το “Rocketman” θα κάνει πρεμιέρα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Elton John & Taron Egerton - (I'm Gonna) Love Me Again

Back To Top