skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Enzo Avitabile feat. Jovanotti, Manu Dibango & Bottari Di Portico – Simm’ Tutt’uno

Ο Enzo Avitabile συνεργάζεται με τους Jovanotti, Manu Dibango & Bottari Di Portico στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Simm’ Tutt’uno”!

Τίτλος τραγουδιού: “Simm’ Tutt’uno

Καλλιτέχνης: Enzo Avitabile feat. Jovanotti, Manu Dibango & Bottari Di Portico

Μουσική/Στίχοι: Vincenzo Avitabile, Lorenzo Cherubini

Εταιρεία: Black Tarantella srl

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Το “Simm’ Tutt’Uno” είναι το νέο single του Ναπολιτάνου τραγουδιστή-τραγουδοποιού Enzo Avitabile, σε συνεργασία με τους Jovanotti, Manu Dibango και Bottari Di Portico, που κυκλοφόρησε στις 26 Ιουνίου 2020 μέσω της Black Tarantella. Το τραγούδι έγινε διαθέσιμο μαζί με το Extrafunk Fresco remix και το Ackeejuice Rockers remix του.

Οι στίχοι και η μουσική του υπογράφονται από τον Avitabile και τον Lorenzo Cherubini (a.k.a. Jovanotti) ενώ η Andrea Aragosa ανέλαβε την παραγωγή του. Το τραγούδι γεννήθηκε πριν από περίπου ένα χρόνο κατά τη διάρκεια της περιοδείας “Jova Beach Party” και πιο συγκεκριμένα στην συναυλία που έδωσε ο Jovanotti στο Castel Volturno, στο οποίο παρευρίσκονταν και καλλιτέχνες όπως οι Clementino, Rocco Hunt, Bottari di Portico και ο Avitabile.

Το εν λόγω τραγούδι είναι εμπνευσμένο από το τραγούδι του Ναπολιτάνου τραγουδοποιού  με τίτλο “Salvamm’O Munno” (feat. Manu Dibango), το πέμπτο τραγούδι που περιέχεται στο ομότιτλο album του που κυκλοφόρησε το 2004. Ο Avitabile το ονόμασε «ύμνο στη ζωή, ένα μωσαϊκό της ανθρωπότητας, μια συγκυριαρχία ψυχών που χορεύουν στο ρυθμό του σύμπαντος, με σκοπό να σώσουν τον κόσμο”.

Enzo Avitabile feat. Jovanotti, Manu Dibango & Bottari Di Portico - Simm' Tutt'uno

Back To Top