skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Fabio Rovazzi & Eros Ramazzotti – La mia felicità

Το “La mia felicità” είναι το νέο single των Fabio Rovazzi και Eros Ramazzotti

Τίτλος τραγουδιού“La mia felicità

Καλλιτέχνης: Fabio Rovazzi & Eros Ramazzotti

Μουσική/Στίχοι: Fabio Piccolrovazzi, Lorenzo Urciullo, Antonio Di Martino, Simone Privitera

Εταιρεία: Universal Music Italia Srl

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Ένα πραγματικά ανέλπιστο ντουέτο προστίθεται στη μεγάλη λίστα των καλοκαιρινών επιτυχιών του 2021: «Μετά από δύο χρόνια είμαι πολύ χαρούμενος που θα επιστρέψω με αυτήν την ατομική βόμβα» γράφει στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσής του, ο Fabio Rovazzi , ο οποίος όχι μόνο ανακοινώνει την επιστροφή του στη μουσική, αλλά το κάνει με ένα hit μαζί με τον Eros Ramazzotti.

Το “La mia felicità” κυκλοφόρησε μέσω των Virgin Records / Universal Music στα ραδιόφωνα της γειτονικής χώρας και σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες στις 25 Ιουνίου. Το νέο ντουέτο των δύο καλλιτεχνών με τα εκατομμύρια streaming, είναι πανέτοιμοι να κατακτήσουν όλα τα charts και τις ψηφιακές πλατφόρμες με αυτό το νέο τραγούδι και πολύ σύντομα και με το συνοδευτικό του music video.

O Fabio Rovazzi έχει συνηθίσει το κοινό με τις πιο δυνατές συνεργασίες, ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή του εξήγησε πως προέκυψε η εν λόγω δουλειά με τον Eros Ramazzotti: “Βρισκόμουν στο Μιλάνο σε καραντίνα και δεν μπόρεσα να γράψω. Έφυγα και πήγα στην Τοσκάνη και έγραψα ξανά ως music video μια ταινία που είχα ήδη γράψει πριν από την καραντίνα. Υπήρχε ένας ρόλος για τον οποίο αμέσως σκέφτηκα τον Eros. Τον ρώτησα και δέχτηκε με ευχαρίστηση. Στο video θα καταλάβετε πώς αυτός ο ρόλος είναι τέλειος γι’ αυτόν”. Εν αναμονή του video λοιπόν.

Fabio Rovazzi & Eros Ramazzotti - La mia felicità

Back To Top