skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Fabri Fibra feat. Tiziano Ferro – Stavo Pensando A Te

Ο Fabri Fibra παρουσιάζει το ντουέτο “Stavo pensando a te” με τον Tiziano Ferro.

Τίτλος τραγουδιού“Stavo Pensando A Te”

Καλλιτέχνης: Fabri Fibra feat. Tiziano Ferro

Μουσική / Στίχοι: Big Fish, Fabrizio Tarducci

Από το album: “Fenomeno”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 7 Απριλίου 2017

Art-Cover:

Ο Fabrizio Tarducci (γνωστός ως Fabri Fibra) είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους rappers της Ιταλίας, ο οποίος πρόσφατα παρουσίασε το ολοκαίνουριο δίσκο του “Fenomeno”. Ο δίσκος έχοντας παράγει τα singles “Pamplona” και το ομότιτλο, συνεχίζει την προώθησή του στο κοινό της γειτονικής χώρας με το τρίτο κατά σειρά single “Stavo pensando a te”.

Ενώ το τραγούδι εμφανίζεται στο tracklist του δίσκου ως solo ερμηνεία από τον Fabri Fibra, πρόσφατα παρουσιάστηκε μέσα από την τηλεοπτική εκπομπή “Che tempo che fa” του Fabio Fazio σε μορφή ντουέτου έχοντας στο πλευρό του, ένα άλλο τεράστιο όνομα της Ιταλικής μουσικής σκηνής, τον Tiziano Ferro.

To ντουέτο κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητο single αμέσως μετά από την τηλεοπτική του πρεμιέρα για το οποίο ο Tiziano Ferro δήλωσε: “Ο Fiber είναι μία από τις λίγες πραγματικές ιδιοφυΐες της rhyming συγγραφής. Αυτός που έχει πραγματικά αλλάξει τους κανόνες: διατηρώντας τους στίχους του αμόλυντους και ειλικρινείς. Δουλεύοντας μαζί του ήταν πάντα ένα μεγάλο όνειρο”.  Ακολούθησε η δήλωση του Fabri Fibra ο οποίος είπε σχετικά με τη συνεργασία αυτή:  “Στην ιταλική μουσική ο Tiziano Ferro είναι ένας πρωταθλητής. Η χροιά της φωνής του είναι ασυναγώνιστη. Όταν τραγουδά, έρχονται χίλια συναισθήματα. Η μέθοδος που χρησιμοποιεί όταν ηχογραφεί στο στούντιο είναι παρόμοια με τη δική μου. Και οι δύο φροντίζουμε κάθε πτυχή των στίχων και της μουσικής μας, τίποτα δεν αφήνεται στην τύχη. Αυτή η συνεργασία είναι μαγική”.

Fabri Fibra feat. Tiziano Ferro - Stavo Pensando A Te

Back To Top