skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Faithless feat. Suli Breaks & Nathan Ball – This Feeling

Οι Faithless συνεργάζονται με τους Suli Breaks και Nathan Ball στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “This Feeling”!

Τίτλος τραγουδιού“This Feeling

Καλλιτέχνης: Faithless feat. Suli Breaks & Nathan Ball

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: BMG

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

Οι Faithless, το αγαπημένο Βρετανικό συγκρότημα της ηλεκτρονικής μουσικής, το οποίο αποτελείται από τους Maxi Jazz, Sister Bliss και Rollo, έγινε αρχικά γνωστό με τα smash-hits: «Insomnia», «Salva Mea», «God Is a DJ» και «We come 1». Κατά τη διάρκεια της καριέρας τους (από το 1995 έως το 2011), ηχογράφησαν έξι studio albums και έχουν πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια δίσκους παγκοσμίως. Τον Φεβρουάριο του 2015 επανενώθηκαν και τον Οκτώβριο της ίδιας χρονιάς κυκλοφορήσαν το “Faithless 2.0”, ένα διπλό remix album που περιέχει όλες τις επιτυχίες τους.

Μετά από αυτό, για άλλη μια φορά οι Faithless, έμειναν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και σαφώς δεν υπήρξε καμία νέα δισκογραφική κυκλοφορία… τουλάχιστον όχι μέχρι πριν από λίγο καιρό που αντικρίσαμε έναν ολοκαίνουριο τίτλο να φιγουράρει στις απανταχού λίστες με τις νέες κυκλοφορίες της εβδομάδας σε όλες τις γνωστές πλατφόρμες streaming και download.

Χωρίς καμία προειδοποίηση ή περισσότερες λεπτομέρειες, το “Let the Music Decide” επανέφερε το όνομα της μπάντας στα πράγματα ενώ τώρα έχουμε στα χέρια και την συνέχεια του που φέρει τον τίτλο “This Feeling”. Πρόκειται για μια άκρως χορευτική και καλοκαιρινή δημιουργία, για την οποία συνεργάστηκαν με τον Βρετανό ποιητή Suli Breaks και τον τραγουδοποιό συμπατριώτη τους Nathan Ball.

Faithless feat. Suli Breaks & Nathan Ball - This Feeling

Back To Top