skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Farees feat. Calexico – Y’all Don’t Know What’s Goin On

Γνωρίστε τον Farees μέσα από τη συνεργασία του με τους Calexico για το τραγούδι “Y’all Don’t Know What’s Goin On”!

Τίτλος τραγουδιού: “Y’all Don’t Know What’s Goin On”

Καλλιτέχνης: Faress feat. Calexico

Μουσική / Στίχοι: Faris Amine

Εταιρεία: Rez’Arts Prod

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 22 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Μία folk δημιουργία κυκλοφόρησε μέσω των ψηφιακών πλατφορμών από τον Farees σε μία μοναδική συνεργασία με τους Calexico. Ένα spanglish anthem με στοιχεία ethnic και bossa nova έκανε την εμφάνισή του στις 22 Οκτωβρίου κεντρίζοντας το ενδιαφέρον μας. Μία διαφορετική από τις mainstream δημιουργίες που ήρθε να δώσει αγαλλίαση στους λάτρεις αυτών των ειδών μουσικής.

“Το τραγούδι εστιάζει σε μερικά από τα πιο επικίνδυνα και προβληματικά όρια στον κόσμο και στις δυσκολίες της μετανάστευσης στη σύγχρονη εποχή,” δήλωσε μέσω μίας σχετικής του ανάρτησης στα social media ο Farees.

Οι Calexico αφήνουν τη δική τους “πινελιά” στο τραγούδι και υπενθυμίζουν στους fans τους πως είναι ακόμη ενεργοί στο χώρο της μουσικής βιομηχανίας. Την περασμένη χρονιά το διάσημο συγκρότημα κυκλοφόρησε τη νέα του δισκογραφική δουλειά, με τίτλο “Years to Burn”, σε μία συνεργασία με τον Αμερικανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Iron & Wine. Ο δίσκος έλαβε την αναμενόμενη επιτυχία, καταλαμβάνοντας τη θέση Νο.13 στα album charts της Αυστρίας και τη θέση Νο.16 στα γερμανικά charts.

Farees feat. Calexico - Y’all Don’t Know What’s Goin On

Back To Top