skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Fedde Le Grand feat. Josh Cumbee – Dancing Shoes

Ο Fedde Le Grand συνεργάζεται με τον Αμερικανό τραγουδιστή Josh Cumbee για το νέο τραγούδι “Dancing Shoes”!

Τίτλος τραγουδιού“Dancing Shoes

Καλλιτέχνης: Fedde Le Grand feat. Josh Cumbee

Μουσική / Στίχοι: Fedde Le Grand, Josh Cumbee, Afshin Salmani

Εταιρεία: Interstellar Label

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Ο Δανός DJ και μουσικός παραγωγός, Fedde Le Grand είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας μία “ανεβαστική”, electro-house δημιουργία, στην οποία είναι εμφανή τα jazz στοιχεία. Στο πλευρό του καλλιτέχνη βρίσκεται ο Αμερικανός τραγουδιστής και μουσικός, Josh Cumbee, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός το 2017 μέσα από τις ουκ ολίγες θα λέγαμε συνεργασίες του με τον Armin Van Buuren. Το τραγούδι για χάρη του οποίου οι δύο καλλιτέχνες συνέπραξαν μουσικά έχει τίτλο “Dancing Shoes” και κάτι μας λέει πως πρόκειται να ανέβει υψηλά στις κατατάξεις.

Ο Fedde Le Grand, το 2019 έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του στο μουσικό γίγνεσθαι, καθώς πέρα από την Tomorrowland, βρέθηκε το καλοκαίρι σε μία ενδιαφέρουσα περιοδεία έως και τις 10 Αυγούστου. Συγκεκριμένα, διάφορες χώρες στην Ευρώπη είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν μέσα από ένα ιδιαίτερο set.

Πέραν αυτών, ο Le Grand την ίδια χρονιά μας σύστησε και δύο νέες του δημιουργίες, οι οποίες ακούνε στους τίτλους “All Over The World” και “Shank”, οι οποίες κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Fedde Le Grand feat. Josh Cumbee - Dancing Shoes

Back To Top