skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | FITZ feat. Bryce Vine – Congratulations

Ο FITZ από τους Fitz and the Tantrums συνεργάζεται με τον Bryce Vine και παρουσιάζουν το single, “Congratulations”!

Τίτλος τραγουδιού: “Congratulations

Καλλιτέχνης: FITZ feat. Bryce Vine

Μουσική / Στίχοι: Sean Van Vleet, Nolan Sipe, Nick Ruth, Ryan Daly, FITZ

Εταιρεία: Elektra Records

Από το LP: “Head Up High”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

Μία νέα συνεργασία έκανε την είσοδό της στις ψηφιακές πλατφόρμες στις 19 Μαρτίου κι ακούει στα ονόματα των FITZ και Bryce Vine. Ο FITZ είναι ευρέως γνωστός στο παγκόσμιο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα των Fitz and the Tantrums, ενώ ο Vine για τα singles του “Drew Barrymore” και “La La Land”, τα οποία ήταν τα δύο πρώτα του τραγούδια που μπήκαν στο Billboard Hot 100.

Οι δύο καλλιτέχνες, λοιπόν, ένωσαν τις δυνάμεις τους και παρουσίασαν το “παιχνιδιάρικο” single, με τίτλο “Congratulations”. Φέρνοντας στις αποσκευές τους ο καθένας τις δικές του επιρροές, το τραγούδι αποτελεί μία mainstream, pop δημιουργία με τις R&B αναφορές να κάνουν αισθητή την παρουσία τους. Στη μουσική, αλλά και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Sean Van Vleet, Nolan Sipe, Nick Ruth, Ryan Daly και FITZ.

Το “Congratulations” περιλαμβάνεται στο ντεμπούτο, studio album του FITZ, με τίτλο “Head Up High”, που έκανε επίσημη πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου μέσω της δισκογραφικής στέγης της Elektra Records. Ήδη από αυτό έχουμε ακούσει και το ομότιτλο single που κυκλοφόρησε τον Οκτώβρη του 2020.

FITZ feat. Bryce Vine - Congratulations

Back To Top