skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Flo Rida feat. Maluma – Hola

Flo Rida και Maluma επιστρέφουν με μια ολοκαίνουρια συνεργασία.

Τίτλος τραγουδιού: “Hola”

Καλλιτέχνης: Flo Rida feat. Maluma

Μουσική / Στίχοι: Nija, Flo Rida & Maluma

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 17 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο διάσημος rapper, Flo Rida επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι το οποίο προλογίζει και το ολοκαίνουριο -ακόμα άτιτλο- album του. Μετά από την κυκλοφορία του τραγουδιού “Cake” με το αμερικάνικο hip-hop duo, 99 Percent, επανέρχεται με το super καλοκαιρινό “Hola” έχοντας στο πλευρό του ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα της ισπανόφωνης μουσικής σκηνής.

Ο Maluma έχει καθιερωθεί ήδη ως το “next-big-thing” της Κολομβιάνικης μουσικής σκηνής, έχοντας στο ενεργητικό του τεράστιες επιτυχίες στα ισπανόφωνα – και όχι μόνο- charts αλλά και πολλές συνεργασίες με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας δισκογραφίας (Shakira, Marc Anthony, Ricky Martin, Fifth Harmony κ.α.). Εν αναμονή του τρίτου studio album του που θα έχει τίτλο “F.A.M.E.”, ο Maluma κάνει ένα σύντομο πέρασμα από τη νέα επιτυχία του Flo Rida, προσδίδοντας στο τραγούδι το απαραίτητο latin στοιχείο που του έλειπε.

Του στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι δύο ερμηνευτές του σε συνεργασία με τον Nija ενώ την παραγωγή του έχουν αναλάβει οι Space Primates και Smash David.

Flo Rida feat. Maluma - Hola

Back To Top