skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Gabrielle Aplin feat. Nina Nesbitt – Miss You 2

Η Gabrielle Aplin συνεργάζεται με την Nina Nesbitt στο τραγούδι “Miss You 2”!

Τίτλος τραγουδιού: “Miss You 2

Καλλιτέχνης: Gabrielle Aplin feat. Nina Nesbitt

Μουσική / Στίχοι: Gabrielle Aplin, Liz Horsman

Εταιρεία: Never Fade Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Ιανουαρίου 2020

Art-Cover:

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Gabrielle Aplin είναι ξανά στις επάλξεις παρουσιάζοντάς μας μία μοναδική συνεργασία. Στο πλευρό της 27χροης ερμηνεύτριας βρίσκεται η Nina Nesbitt, ενεργή στο μουσικό προσκήνιο από το 2011. Οι δύο ερμηνεύτριες συνέπραξαν μουσικά για το τραγούδι “Miss You 2”, το οποίο αποτελεί μία ρυθμική, synth-pop δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφει η ίδια η Aplin, σε συνεργασία με την Liz Horsman.

Η επίσημη κυκλοφορία του παρόντος single πραγματοποιήθηκε στις 2 Ιανουαρίου του 2020, αποτελώντας το follow-up του “Losing Me”, για χάρη του οποίου η Aplin συνεργάστηκε με τον JP Cooper.

Εν αντιθέσει με το “Losing Me”, το νέο single των Aplin και Nesbitt δε θα συμπεριλαμβάνεται στην επερχόμενη δισκογραφική δουλειά της πρώτης. Πιο συγκεκριμένα, αξίζει να αναφέρουμε πως στις 17 Ιανουαρίου και μέσω της Never Fade και AWAL, η Aplin πρόκειται να φέρει στο φως της δημοσιότητας το τρίτο κατά σειρά studio album της. Αυτό θα έχει τίτλο “Dear Happy”.

Gabrielle Aplin feat. Nina Nesbitt – Miss You 2

Back To Top