skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Gabry Ponte & Proyecto Fenomeno feat. Deivys – Déjà Vu

Οι γνωστοί Djs, Gabry Ponte και Proyecto Fenomeno σε συνεργασία με τον Κουβανό τραγουδιστή Deivys, κυκλοφορούν το νέο τους single “Déjà Vu”!

Τίτλος τραγουδιού: “Déjà Vu”

Καλλιτέχνης: Gabry Ponte & Proyecto Fenomeno feat. Deivys

Μουσική / Στίχοι: Daniele Mattiuzzi, Gabry Ponte, Ewald Pfleger, Peter Niklas Gruber, Herwig Tremschnig, Günter Grasmuck, Kurt Rene Plisnier, Carlo Polliano, Cordero Bello Deivy, Andrea Montagnini

Εταιρεία: Minos Emi

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Ιουλίου 2020

Art-Cover:

O Gabry Ponte (γνωστός για τη συμμετοχή του στο ιταλικό dance συγκρότημα Eiffel 65) και οι Proyecto Fenomeno, παρουσίασαν πρόσφατα το τραγούδι “Déjà Vu”, ένα καταπληκτικό τραγούδι με ισπανικούς στίχους, όπου οι γεύσεις reggaeton συναντούν τη χορευτική ατμόσφαιρα. Τα φωνητικά ερμηνεύει ο Κουβανός τραγουδιστής, Deivys.

Ένας εκρηκτικός συνδυασμός στοιχείων που είναι έτοιμοι να κατακτήσουν τα charts παγκοσμίως: η μεγάλη ιδέα των Proyecto Fenomeno να χρησιμοποιήσουν samples από το παλιό κλασικό τραγούδι “Live Is Life” του Opus, με την προσθήκη του νεαρού Κουβανέζου τραγουδιστή Deivys και την παραγωγή του Gabry Ponte, το καθιστούν αυτόματα μια από τις πιο δυνατές καλοκαιρινές επιτυχίες.

Ο Gabry Ponte, με τους περισσότερους από 8 εκατομμύρια ακροατές στο Spotify (# 478 Worldwide), είναι ένας από τους κορυφαίους Ιταλούς παραγωγούς από τη δεκαετία του ’90. Πρόσφατα σημείωσε πάνω από 100 εκατομμύρια streams για την συνεργασία του με τον Lum!x στο Hit single “Monster”.

Οι Proyecto Fenomeno είναι ένα duo που δημιουργήθηκε πρόσφατα και αποτελείται από δύο DJs με έδρα τη Μαγιόρκα, τους Karl8 και τον Andrea Monta. Ήταν κατά τη διάρκεια ενός από τα πάρτι τους στη Μαγιόρκα που γεννήθηκε η ιδέα του “Déjà Vu”.

Gabry Ponte & Proyecto Fenomeno feat. Deivys - Déjà Vu

Back To Top