skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Garbage feat. John Doe & Exene Cervenka – Destroying Angels

Οι Garbage κυκλοφόρησαν το single τους “Destroying Angels” σε ψηφιακή μορφή και είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού“Destroying Angels”

Καλλιτέχνης: Garbage feat. John Doe & Exene Cervenka

Μουσική / Στίχοι: Butch Vig, Duke Erikson, Steve Marker, Exene Cervenka, John Doe (X), Shirley Manson

Εταιρεία: –

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

Το αμερικανικό, rock συγκρότημα από το Madison των Η.Π.Α. είναι ξανά κοντά μας με νέο υλικό. Ή σχεδόν νέο, καθώς το τραγούδι που μας παρουσίασαν οι Garbage στις 4 Ιανουαρίου του 2019 είχε ουσιαστικά κυκλοφορήσει στην αναλογική του μορφή, δηλαδή μέσω βινυλίου, από 23 Νοεμβρίου του 2018. Ήρθε η ώρα, λοιπόν, οι λάτρεις των Garbage και της ψηφιακής εποχής να απολαύσουν το σκοτεινό, “Destroying Angels”. Πρόκειται για μία ρυθμική, βαριά και βασισμένη στον ήχο του πιάνου δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφουν οι Butch Vig, Duke Erikson, Steve Marker, Exene Cervenka, John Doe (X) και Shirley Manson.

Στα φωνητικά δεν απολαμβάνουμε μονάχα την Shirley Manson, αλλά και τον Αμερικανό τραγουδιστή, John Doe, μαζί με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια και ποιήτρια Exene Cervenka. Οι τρεις αυτές φωνές συμπράττουν εξαίσια μεταξύ τους, ενώ τα κιθαριστικά riffs προσδίδουν έναν ακαταμάχητο ηλεκτρισμό κατά την ακρόαση.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε ως follow-up του εκστατικού “No Horses”, ενώ μαζί του ήρθε και το “Starman”. Μία όμορφη διασκευή που πραγματοποίησαν στο πασίγνωστο τραγούδι του David Bowie και που για πρώτη φορά απολαύσαμε το 1972 μέσα από το album του “The Rise and Fall of Ziggy Stardust and the Spiders from Mars”.

Garbage feat. John Doe & Exene Cervenka – Destroying Angels

Back To Top