skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Giorgia feat. Elisa – Gli ostacoli del cuore

Η Ιταλίδα ερμηνεύτρια, Giorgia, συναντάει την Elisa στο τραγούδι “Gli ostacoli del cuore”!

Τίτλος τραγουδιού“Gli ostacoli del cuore”

Καλλιτέχνης: Giorgia feat. Elisa

Μουσική / Στίχοι: Corrado Rustici, Elisa

Εταιρεία: Sony Music

Από το LP: “Pop Heart”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 16 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Όταν η neo soul μουσική συναντιέται με το alternative rock, το αποτέλεσμα ακούει στο “Gli ostacoli del cuore”. Χάρη στην Giorgia, ένα από τα πιο γνωστά ονόματα της Ιταλίας ήχησε ξανά στα αυτιά μας η γλυκιά αυτή μελωδία, έπειτα από δώδεκα χρόνια. Όπως πολύ σωστά μπορεί κανείς να αντιληφθεί, δεν αναφερόμαστε σε ένα νέο τραγούδι, αλλά σε μία επανεκτέλεση, η οποία υποβοηθήθηκε από μία ακόμα Ιταλίδα ερμηνεύτρια, η γνωστή Elisa. Οι δύο εντυπωσιακές παρουσίες δούλεψαν κάτω από το εν λόγω τραγούδι, που για πρώτη φορά ακούσαμε το 2006 σε μια solo εκδοχή από την Giorgia.

Τότε, το τραγούδι αυτό αποτελούσε το πρώτο single της μουσικής συλλογής της 47χρονης καλλιτέχνιδας, με τίτλο “Soundtrack ’96-‘06”. Αυτή τη φορά, η Giorgia και η σπουδαία Elisa δίνουν ξανά ζωή στο εν λόγω τραγούδι με τα γλυκά φωνητικά και των δύο να συγχρονίζονται και να προσφέρουν μία μελωδική pop μπαλάντα.

Το τραγούδι ήρθε ως ένα ακόμα promotional single της πιο πρόσφατης δουλειάς της Giorgia, με τίτλο “Pop Heart”. Μέσα από τον δίσκο αυτό έχουμε απολαύσει την Giorgia σε μοναδικές ερμηνείες, αλλά και αξιοσημείωτες διασκευές, μία εκ των οποίων είναι και αυτή που πραγματοποίησε για το τραγούδιStay της Rihanna και του Mikky Ekko, σε συνεργασία με τον Ainé.

Giorgia feat. Elisa - Gli ostacoli del cuore

Back To Top