skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Giveon, Drake & Daniel Pemberton – Time (from “Amsterdam” O.S.T)

Οι Giveon, Drake και Daniel Pemberton συμμετέχουν στο soundtrack της ταινίας “Amsterdam” με το single “Time”!

Τίτλος τραγουδιού“Time”

Καλλιτέχνης: Giveon, Drake & Daniel Pemberton

Μουσική / Στίχοι: Drake, Daniel Pemberton, Giveon, Jahaan Sweet

Εταιρεία: Epic Records

Από το O.S.T.: “Amsterdam”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Ο Giveon κυκλοφόρησε ένα γλυκόπικρο νέο single, το “Time”, μέσω της Not So Fast/Epic Records. Το τραγούδι εμφανίζεται στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας του David O. Russell με τίτλο “Amsterdam” και σε αυτή πρωταγωνιστούν οι Christian Bale, John David Washington, Margo Robbie και Taylor Swift.

Το τραγούδι γράφτηκε από τους Giveon, Drake και Daniel Pemberton, οι οποίοι συνέθεσαν και τη μουσική της ταινίας. Οι Pemberton και Jahaan Sweet παρήγαγαν το συναισθηματικά δημιουργημένο τραγούδι.

“Το βάθος και η διαχρονική αίσθηση του δίσκου, καθώς και το απίστευτο cast των ταλαντούχων ηθοποιών που πρωταγωνιστούν στην ταινία με έκαναν αμέσως να έλθω προς την ταινία”, είπε ο Giveon σε μια δήλωση. “Μεγάλωσα ακούγοντας και μελετώντας τη μουσική του Frank Sinatra, οπότε ενθουσιάστηκα που μεταφέρω τον θαυμασμό μου διοχετεύοντας την αίσθηση αυτής της ταινίας μέσω αυτού του ήχου. Το να είμαι μέρος αυτού του απίστευτου score μου έδωσε την ευκαιρία να βγω έξω από τη ζώνη ασφαλείας μου”.

Ο Drake πρόσθεσε: “Μου άρεσε να δουλεύω με αυτό το ταλαντούχο συγκρότημα και ήταν τιμή μου που βοήθησα να δημιουργηθεί κάτι ξεχωριστό και πρωτότυπο για

αυτήν την ταινία με νόημα”.

“Είμαι ενθουσιασμένος που δούλεψα ένα τραγούδι με τον Drake και τον Giveon για το “Amsterdam” όχι μόνο επειδή είναι σπουδαίοι καλλιτέχνες, αλλά κι επειδή δημιουργήσαμε κάτι που ολοκληρώνει πλήρως το μουσικό ταξίδι της ταινίας χρησιμοποιώντας τόσο τα θέματα από τη μουσική όσο και τους στίχους που μιλούν σε ένα από τα κεντρικά ιδανικά πίσω από την ιστορία”, σημείωσε ο Pemberton. “Είμαι πολύ ενθουσιασμένος που όλοι θα ακούσουν τι κάναμε”.

Giveon, Drake & Daniel Pemberton - Time (from "Amsterdam" O.S.T)

Back To Top