skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Gizmo Varilas feat. Sergio Mendoza – A La Vida

O Gizmo Varillas συνεργάζεται με τον Sergio Mendoza στο ολοκαίνουριο τραγούδι του “A la Vida”!

Τίτλος τραγουδιού: “A La Vida”

Καλλιτέχνης: Gizmo Varilas feat. Sergio Mendoza

Μουσική / Στίχοι: Sergio Mendoza, Gizmo Varillas, Guillermo Varillas Kortabarria

Εταιρεία: The Hubsters

Από το EP: “Off The Record”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

Ο αγαπημένος Gizmo Varilas συνεχίζει να κυκλοφορεί singles και να “πειράζει” τα τραγούδια του πρόσφατου album του “Out Of The Darkness”.

Έτσι στο νέο του mini album “Off The Record” μαζί με τον Sergio Mendoza και τη μπάντα του Orkestra Mendoza από την Αριζόνα μας δίνει μια νέα uptempo άποψη του “Α La Vida” – ο Gizmo είναι ένας καλλιτέχνης που ξέρει να σου φτιάχνει τη διάθεση!

Δ.Τ.

Από το 2017 που κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ, “El Dorado”, o Gizmo Varillas έχει εξελιχθεί από έναν DIY καλλιτέχνη σε μουσικό πλήρους απασχόλησης. Αυτό το album “είναι μια συλλογή τραγουδιών σχετικά με την μεταμόρφωση, την αλλαγή και το πως είναι να καταφέρνεις να φτάσεις στην άλλη πλευρά”, όπως ομολογεί ο ίδιος.

Σε αυτό το κλίμα αλλαγής, ο Gizmo άφησε πίσω του την οικειότητα και την ανεξαρτησία του οικιακού studio που είχε δημιουργήσει για τα θρυλικά RAK Studios στο Λονδίνο. Εκεί, συνεργάστηκε με τον μπασίστα Mike Kenna, τον drummer Jesper Lind, τον Rob Lewis στα έγχορδα αλλά και έναν από τους ήρωές του, τον θρυλικό drummer του Afrobeat, Tony Allen.

Συνδυάζοντας μουσικές επιρροές από όλο τον κόσμο και ανοίγοντας ακόμα περισσότερο τους ορίζοντές του, ο Gizmo Varillas κατάφερε να δημιουργήσει ένα άλμπουμ funky και συναρπαστικό. Με αυτόν τον τρόπο δείχνει πόσο ξεχωριστή πραγματικά είναι η μουσική του.

Gizmo Varilas feat. Sergio Mendoza - A La Vida

Back To Top