skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Gorillaz & Beck – The Valley of The Pagans

Οι Gorillaz για το νέο, επίσημο single του νέου τους δίσκου, συνεργάζονται με τον Beck!

Τίτλος τραγουδιού“The Valley of The Pagans

Καλλιτέχνης: Gorillaz & Beck

Μουσική/Στίχοι: Beck, Remi Kabaka Jr., Damon Albarn

Εταιρεία: Parlophone Records, Warner Music

Από το LP: “Song Machine, Season One: Strange Timez (Deluxe Edition)”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 23 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Στις 23 Οκτωβρίου οι Gorillaz κυκλοφόρησαν το νέο τους album στην ψηφιακή κι αναλογική του μορφή, με τίτλο “Song Machine, Season One: Strange Timez”. Πρόκειται για ένα πολυ-αναμενόμενο και πολυ-συζητημένο album του εικονικού συγκροτήματος, το οποίο είναι το follow-up του “The Now Now” που κυκλοφόρησε πριν από δύο χρόνια και που κατάφερε να ξεπεράσει τις 330,000 πωλήσεις.

Ήδη από το νέο εγχείρημα του επιτυχημένου συγκροτήματος, που έμπρακτα έχει αποδείξει εδώ και δύο δεκαετίες την αξία του, αλλά και την επιμονή κι εξέλιξή του στον χρόνο, έχουμε απολαύσει singles, όπως τα “Momentary Bliss”, “Friday 13th” και “Strange Timez”, με όλα να αποτελούν μοναδικές συνεργασίες. Ακόμη μία συνεργασία τους, λοιπόν, παρουσίασαν στις 23 Οκτωβρίου, με τίτλο “The Valley of The Pagans”. Στο πλευρό των Gorillaz βρέθηκε ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός της alternative rock κι art pop μουσικής σκηνής, Beck, ο οποίος άφησε τη δική του “πινελιά” στο τραγούδι.

Στο σύνολό τους τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στο “Song Machine, Season One: Strange Timez” είναι έντεκα, ενώ μαζί με αυτά οι Gorillaz κυκλοφόρησαν ακόμη επτά μέσω της deluxe edition του δίσκου.

Gorillaz & Beck - The Valley of The Pagans

Back To Top