skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Gorillaz feat. Tame Impala & Bootie Brown – New Gold

Οι Gorillaz ένωσαν τις δυνάμεις τους με τον Tame Impala και τον Bootie Brown για το τραγούδι “New Gold”!

Τίτλος τραγουδιού“Tissues

Καλλιτέχνης: Gorillaz feat. Tame Impala & Bootie Brown

Μουσική / Στίχοι: D. Albarn, G. Kurstin, K. Parker, R. Robinson

Από το LP: “Cracker Island”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

Πριν από μιάμιση εβδομάδα, οι Gorillaz έκαναν το ντεμπούτο του νέου τους single “New Gold”, τη συνεργασία τους με τους Tame Impala και τον Bootie Brown από τους Pharcyde, στο φεστιβάλ All Points East του Λονδίνου. Στις 31 Αυγούστου, η studio version του έφτασε μαζί με τα νέα για ένα νέο album των Gorillaz που ονομάζεται “Cracker Island”, το οποίο μοιράζεται τον τίτλο του με την πρόσφατη συνεργασία τους με τους Thundercat.

Το “Cracker Island” περιλαμβάνει δέκα τραγούδι και η λίστα καλεσμένων του είναι εντυπωσιακή ακόμη και για τα πρότυπα Gorillaz. Πέρα από τα ονόματα που έχουν ήδη αναφερθεί, υπάρχουν εμφανίσεις από τους Stevie Nicks, Bad Bunny, Beck και Adeleye Omotayo. Υπάρχει ένα τραγούδι που ονομάζεται “Baby Queen”, αλλά η λίστα τραγουδιών δεν υποδεικνύει ότι περιλαμβάνει το “Baby Queen” -προς το παρόν τουλάχιστον. Με αυτή τη σειρά, οι παραγωγοί είναι ο δημιουργός της pop επιτυχίας Greg Kurstin, ο Gorillaz (που προφανώς αναφέρεται στον Damon Albarn) κι ο μακροχρόνιος drummer του σχήματος, Remi Kabaka Jr.

Όσο για το “New Gold”, ξεκινά με synths που τρεμοπαίζουν, καθώς ο Kevin Parker ρίχνει μια από τις χαρακτηριστικές ημιδιαφανείς φωνητικές μελωδίες

του. Ο Brown συμμετέχει σε μερικές rap στιγμές λίγο μετά την εισαγωγή ενός δυνατού ρυθμού disco-funk. Σύντομα ανταλλάσσουν το μικρόφωνο, με έμφαση στο πιάνο και τη φωνή του Damon Albarn. Μέχρι να τελειώσει το τραγούδι, έχει αναπτύξει μια ομοιότητα με τα πιο uptempo χορευτικά singles στο “The Slow Rush” του Tame Impala.

Gorillaz feat. Tame Impala & Bootie Brown - New Gold

Back To Top