skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Gorillaz feat. Thundercat – Cracker Island

Οι Gorillaz συνεργάζονται με τον εξαιρετικό Thundercat για το ολοκαίνουριο τραγούδι τους, “Cracker Island”.

Τίτλος τραγουδιού“Cracker Island”

Καλλιτέχνης: Gorillaz feat. Thundercat 

Μουσική / Στίχοι: Greg Kurstin, Damon Albarn, Thundercat

Εταιρεία: Parlophone Records/Gorillaz Partnership

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Ioυνίου 2022

Art-Cover:

Το “Cracker Island” είναι ένα χορευτικό funk που μετριάζει το γλαφυρό, βαρύ μπάσο του Thundercat με άφθονο σθένος και μια πινελιά dark wave ενέργειας. Ο βιρτουόζος μπασίστας και ευμετάβλητο ταλέντο Thundercat βοηθά τον Damon Albarn στα φωνητικά του τραγουδιού, ενώ το τραγούδι περιλαμβάνει επίσης παραγωγή από τους Greg Kurstin και Remi Kabaka, Jr.

Η μεγαλύτερη εικονική μπάντα του κόσμου έχει μετακομίσει στο Silverlake της Καλιφόρνια, όπου αποδεικνύεται ότι η απάντηση στο ερώτημα της ζωής –η μόνη αλήθεια για να διορθωθεί ο κόσμος– είναι να προσκαλέσει τους οπαδούς της να ενταχθούν στην «Τελευταία Σέχτα», με τον Murdoc ως τον αυτόκλητο Μεγάλο Ηγέτη της.

«Χαίρομαι που επέστρεψα, είμαι καλά με τη νέα μας μελωδία, μου φέρνει παράξενες και τρομακτικές αναμνήσεις από πράγματα που δεν έχουν συμβεί ακόμη», είπε ο 2-D, ο «κεντρικός τραγουδιστής» του αγαπημένου συγκροτήματος κινουμένων σχεδίων.

Το “Cracker Island” – του οποίου το ντεμπούτο, οι Gorillaz πραγματοποιήσαν ζωντανά τον Απρίλιο, όταν ξεκίνησαν την παγκόσμια περιοδεία τους στην Ουρουγουάη- σηματοδοτεί την πρώτη νέα μουσική τους για το 2022.

Πέρυσι, κυκλοφόρησαν ένα EP τριών τραγουδιών, καθώς και ένα τεράστιο box set για τον εορτασμό της 20ης επετείου από το ομώνυμο ντεμπούτο τους. Τον Οκτώβριο του 2020, οι Gorillaz κυκλοφόρησαν το “Song Machine: Season One — Strange Timez”, το οποίο συγκέντρωσε διάφορες αστεράτες συνεργασίες.

Gorillaz feat. Thundercat - Cracker Island

Back To Top