skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Gucci Mane feat. Migos – I Get The Bag

Ο Gucci Mane συνεργάζεται ξανά με τους Migos για το νέο του τραγούδι.

Τίτλος τραγουδιού: “I Get The Bag

Καλλιτέχνης: Gucci Mane feat. Migos

Μουσική / Στίχοι: Quavo/Takeoff/Gucci Mane

Από το album: “Mr. Davis”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 15 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Αμερικάνος hitmaker Gucci Mane φαίνεται να βρίσκεται σε μία αρκετά δημιουργική περίοδο της ζωής του, καθώς δεν βρίσκεται σε μία αδράνεια. Ο τραγουδιστής, στις αρχές του 2017, κυκλοφόρησε το mixtape του “Droptopwop”. Αυτή τη στιγμή, όμως, προετοιμάζει το έδαφος για το επόμενο μουσικό project του.

Mr. Davis” είναι ο τίτλος του επόμενου δίσκου του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Σεπτεμβρίου. Το album θα περιέχει συνολικά 17 ολοκαίνουρια τραγούδια, συμπεριλαμβανομένων των “Make Love” με τη Nicki Minaj και “Tone It Down” με τον Chris Brown. Στο “Mr. Davis”, σύμφωνα με την tracklist που ήρθε στο φως, θα υπάρχουν πολλές συνεργασίες, μερικές από τις οποίες θα είναι με τους Big Sean, Ty Dolla $ign, Rico Love κ.ά.

Για να προϋπαντήσει το νέο του κεφάλαιο στη μουσική του καριέρα, ο Gucci Mane κυκλοφόρησε άλλο ένα countdown single. “I Get The Bag” είναι ο τίτλος του τραγουδιού, μία συνεργασία με τους Migos, και έκανε πρεμιέρα στις 18 Αυγούστου από την Atlantic Records. Οι Migos και ο Gucci Mane έχουν δουλέψει ξανά στο παρελθόν, για λογαριασμό του συγκροτήματος στο τραγούδι “Slippery”, που συμπεριλαμβάνεται στο δίσκο “Culture”. Το “I Get The Bag” είναι ένα underground rap τραγούδι και περιέχει κάποιες γραμμές στίχων από το προηγούμενο κοινό τους τραγούδι. Οι στίχοι είναι δημιούργημα συνεργασίας των: Quavo, Takeoff & Gucci Mane.

Gucci Mane feat. Migos - I Get The Bag

Back To Top