skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Gustavo Santaolalla & Gary Clark Jr. – Valley of Last Resort (from “Freak Power: The Ballot Or The Bomb” OST)

Ο Gustavo Santaolalla συνεργάζεται με τον Gary Clark Jr. στο τραγούδι “Valley of Last Resort” που γράφτηκε για το soundtrack του ντοκιμαντέρ “Freak Power: The Ballot Or The Bomb”!

Τίτλος τραγουδιού: “Valley of Last Resort”

Καλλιτέχνης: Gustavo Santaolalla & Gary Clark Jr.

Μουσική / Στίχοι: Gary Clark Jr., Gustavo Santaolalla, Paul Williams

Εταιρεία: Warner Records

Από το OST: “Freak Power: The Ballot Or The Bomb”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 30 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Ο διάσημος Αργεντίνος συνθέτης και μουσικός, Gustavo Santaolalla συνεργάζεται με τον Αμερικανό κιθαρίστα, τραγουδιστή και τραγουδοποιό, Gary Clark Jr. στο τραγούδι “Valley of Last Resort” που ακούγεται στο ντοκιμαντέρ “Freak Power: The Ballot or the Bomb”. Tο αποτέλεσμα συνδυάζει ηλεκτρικούς ήχους σε ύφος καουμπόικης ταινίας και είναι πραγματικά σαγηνευτικό.

Οι δύο καλλιτέχνες ανέλαβαν την ερμηνεία και τη συγγραφή της μουσικής ενώ οι στίχοι γράφτηκαν από τον Paul Williams και είναι «εμπνευσμένοι από το γεγονός ότι 50 χρόνια αργότερα αντιμετωπίζουμε δυστυχώς παρόμοια ζητήματα, καθώς οι αστικές αναταραχές και οι διαδηλώσεις στη χώρα μας έχουν αυξηθεί», δήλωσε εκπρόσωπος της Warner Records για το τραγούδι αυτό.

Οι βραβευμένος με τέσσερα Grammys, Clark Jr. και ο Santaolalla γνωρίστηκαν στο Crossroads Guitar Festival του Eric Clapton το 2019.

Το ντοκιμαντέρ των Ajax Phillips και Daniel Joseph Watkins, χρονολογεί την εκστρατεία του Hunter S. Thompson για το Sheriff of Pitkin County, CO το 1970. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του ντοκιμαντέρ για streaming συνδέσμους στο Apple TV, το Vimeo ή το Amazon Video.

Gustavo Santaolalla & Gary Clark Jr. - Valley of Last Resort

Back To Top