skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Gwen Stefani feat. Blake Shelton – You Make It Feel Like Christmas

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα για την Gwen Stefani, η οποία μας παρουσιάζει το “You Make It Feel Like Christmas”!

Τίτλος τραγουδιού“You Make It Feel Like Christmas”

Καλλιτέχνης: Gwen Stefani feat. Blake Shelton

Μουσική / Στίχοι: Blake Shelton, Busbee, Justin Tranter, Gwen Stefani

Από το album“You Make It Feel Like Christmas”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Την επανεμφάνισή της κάνει στο μουσικό προσκήνιο η γλυκιά Gwen Stefani και προσπαθεί να μας εντάξει σιγά σιγά σε Χριστουγεννιάτικη διάθεση. Απομακρύνοντάς μας ελάχιστα από τα τετριμμένα, κλασσικά τραγούδια Χριστουγέννων, η Αμερικανίδα, pop τραγουδίστρια προετοιμάζει έναν δίσκο γεμάτο χαρούμενες μελωδίες και συνεργασίες. Ο λόγος γίνεται για το album “You Make It Feel Like Christmas” που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Οκτωβρίου μέσω της Interscope Records.

Δώδεκα τραγούδια, μεταξύ των οποίων βρίσκονται και παλιά αγαπημένα Χριστουγεννιάτικα, όπως το “Jingle Bells”, το “Let It Snow”, το “Silent Night” κ.ά., υπό την φωνητική υπόκρουση της Stefani έρχονται δύο μήνες πριν από την επίσημη γιορτή των Χριστουγέννων. Πέραν αυτών, στις 21 Σεπτεμβρίου είχαμε την τύχη να ακούσουμε μία πρωτότυπη δημιουργία, ομότιτλη με τον επερχόμενο δίσκο της και σε συνεργασία με τον Blake Shelton.

Το τραγούδι “You Make It Feel Like Christmas” σε μουσική και στίχους των Gwen Stefani, Justin Tranter, Blake Shelton και busbee ακολουθεί το γνώριμο μοτίβο όλων των Χριστουγεννιάτικων ασμάτων, με τον ρυθμό να σε προκαλεί να συνοδεύσεις κι εσύ φωνητικά τους ερμηνευτές.

Η Stefani και ο Shelton είχαν συνυπάρξει ως κριτές στο talent show ανάδειξης ταλέντων, “The Voice”. Από την άλλη πλευρά, η ίδια η ερμηνεύτρια είχε να μας απασχολήσει μουσικά από το 2006 με την κυκλοφορία του δίσκου της “The Sweet Escape”, ωστόσο το 2016 μας έφερε σε επαφή με το τρίτο studio album της “This Is What the Truth Feels Like”, το οποίο μπορούμε να πούμε πως είχε μία μέτρια απήχηση στο κοινό και σίγουρα δεν κατάφερε να φτάσει την επιτυχία των δύο προηγούμενων δίσκων της (“Love. Angel. Music. Baby.” και “The Sweet Escape”).

Gwen Stefani feat. Blake Shelton - You Make It Feel Like Christmas

Back To Top