skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Henrik Schwarz & Ultra Naté – RICH M’FKs/BOYS

Η Ultra Naté συνεργάζεται με τον Henrik Schwarz για δυο νέες versions στα τραγούδια “RICH M’FKs” και “BOYS”

Τίτλος τραγουδιού: “RICH M’FKs” / “BOYS”

Καλλιτέχνης: Henrik Schwarz & Ultra Naté

Μουσική / Στίχοι: Henrik Schwarz, Ultra Nate Wyche

Εταιρεία: Blufire / Peace Bisquit

Από το LP: “ULTRA”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Noεμβρίου 2022

Art-Cover:

“Οι άνθρωποι υποφέρουν και αγωνίζονται σε όλο τον κόσμο και υπάρχουν εκείνοι που ζουν με εντελώς διαφορετικούς κανόνες. Το ερώτημα είναι – τι ακολουθεί; Πού πάμε από εδώ και τι κάνουμε με αυτές τις πληροφορίες ως κοινωνία; Η συζήτηση γίνεται όλο και πιο δυνατή, και μας φαίνεται σαν να βρισκόμαστε στον γκρεμό μιας μεγάλης αλλαγής ή επανάστασης, αλλά μένει να το δούμε”, είπε η εμβληματική τραγουδίστρια Ultra Naté μιλώντας για το τελευταίο της single “RICH M’FKs”, μια ολοκαίνουρια συνεργασία με τον διεθνούς φήμης Γερμανό electro παραγωγό και DJ, Henrik Schwarz.

“To warping και οι minimal ήχοι του Henrik στo “RICH M’FK’s” συλλαμβάνουν την παραμορφωμένη πραγματικότητα που θρηνώ στο τραγούδι”, εξήγησε. “Πολλοί άνθρωποι μου είπαν ότι αποτυπώνει ακριβώς πώς ένιωθαν αυτά τα τελευταία χρόνια, σαν να κλείνουν οι τοίχοι. Το ‘RICH M’FK’s’ μοιάζει αρχικά σαν απόγνωση, αλλά μεγαλώνει γρήγορα για να γίνει περισσότερο ένα τραγούδι μάχης. Αυτοί οι παραμορφωμένοι και μορφοποιημένοι ήχοι γίνονται η πορεία, η ώθηση του λαού”.

Το “RICH M’FK’s” είναι ένα από τα δύο τραγούδια που δημιουργήθηκαν με τον Schwarz για το #1 album

της Ultra με τίτλο “ULTRA”, μαζί με το “BOY (Feeling Good Feeling Better)” που δεν είχε κυκλοφορήσει ποτέ ως τώρα. Και τα δύο τραγούδια συμπεριλαμβάνονται σε ένα, νέο special EP, συνοδευόμενα από dub versions, δίνοντας στην Ultra μια ευκαιρία να επεξεργαστεί τα μπερδεμένα συναισθήματα της που εντάθηκαν κατά την περίοδο του lockdown.

“Διατήρησα το hook (του “BOY” ) ανέπαφο και ανέπτυξα πλήρως το τραγούδι, βασιζόμενη σε μερικές από τις δικές μου δυσκολίες στη σχέση που αντιμετώπιζα εκείνη την εποχή», είπε η Ultra. “Ο στίχος “Νιώθω καλά, νιώθω καλύτερα” ήταν πολύ θεραπευτική για μένα γιατί ένιωθα τρομερά εκείνη τη στιγμή! Υπήρχαν πάρα πολλά πράγματα που έβγαιναν εκτός ελέγχου και μερικές φορές ένιωθα ότι έχανα τον εαυτό μου. Απλά είχα τελειώσει. Αλλά είχα αυτό το υπέροχο, ονειρικό, μπλε, ένα είδος αιωρούμενου τραγουδιού με όμορφα χρώματα που δημιουργούσα ταυτόχρονα και ήταν λυτρωτικό να βυθιστώ στη δημιουργία του”.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Henrik Schwarz & Ultra Naté - RICH M'FKs/BOYS

Back To Top