skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Hot Play feat. Giada Agasucci & Stevie Biondi – Playa del Sol

Οι Ιταλοί Hot Play συνεργάζονται με την Giada Agasucci και τον Stevie Biondi στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Playa del Sol”! 

Τίτλος τραγουδιού: «Playa del Sol»

Καλλιτέχνης: Hot Play feat. Giada Agasucci & Stevie Biondi 

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: 8P MANAGEMENT

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Από τη συνάντηση των HotPlay, ένα duo που απαρτίζεται από τον Pietro Favorito, DJ/Vocalist/συγγραφέα μυθιστορημάτων και κόμικς από την Πούλια της Ιταλίας, και τον Klaus Docupil, συγγραφέα/συνθέτη/παραγωγό και DJ από τη Βενετία, με τους τραγουδιστές Giada Agasucci και Stevie Biondi (αδερφό του μεγάλου Mario Biondi), γεννήθηκε ένα καλοκαιρινό τραγούδι γεμάτο ενέργεια, με σκοπό να εκφράσει την τρελή επιθυμία όλων για θάλασσα και ήλιο.

Το single, “Playa del Sol”, είναι ένα έργο ηλεκτρονικής μουσικής με έντονα latin στοιχεία, στο οποίο κυριαρχούν τα χρώματα του καλοκαιριού. Ολόκληρο το project αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την εταιρεία 8P MANAGEMENT, η οποία εντοπίζει τη διαδρομή της όχι μόνο σε καλλιτεχνικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο management.

Το τραγούδι περιγράφει ένα μαγικό τόπο, ένα μέρος όπου μπορούμε να νιώθουμε ελεύθεροι και να γνωρίσουμε τη φρεσκάδα και τη ζεστασιά του καλοκαιριού. Ένα μέρος όπου μπορείτε να ονειρευτείτε, να ερωτευτείτε και ν’ αφήστε τις ψυχές σας, πραγματικά ελεύθερες. Το music video του τραγουδιού αναμένεται να κάνει πρεμιέρα πολύ σύντομα!

Hot Play feat. Giada Agasucci & Stevie Biondi - Playa del Sol

Back To Top