skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ian Ikon feat. Jolie – Dance Me

O Ian Ikon και η Jolie, σε μια συνεργασία-έκπληξη με τίτλο “Dance Me”!

Τίτλος τραγουδιού“Dance Me

Καλλιτέχνης: Ian Ikon feat. Jolie

Μουσική / Στίχοι: ​Ian Ikon

Εταιρεία: The Hubsters

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Ιουνίου 2023

Art-Cover:

Ο πετυχημένος πολυπράγμων συνθέτης, παραγωγός και στιχουργός Ian Ikon που καταγράφει 5.500.000 streams παγκοσμίως σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μόνο με το hit single του “Discover Me”, κυκλοφορεί το νέο του τραγούδι “Dance Me” σε συνεργασία με την Jolie.

Τo “Dance me” είναι μια ευρωπαϊκή synth-pop παραγωγή που ατενίζει τα ‘80s με ένα σύγχρονο ήχο και με την αέρινη φωνή της Ιταλίδας τραγουδίστριας Jolie να δίνει το δικό της χρώμα.

Ρίχνοντας μια λοξή ματιά στο παρελθόν, o Ian Ikon μας καλεί σε ένα καλοκαιρινό χορό που “κρατά” μέχρι το πρωί ενώ η χαρακτηριστική μελωδία του synth μένει κολλημένη στο μυαλό μας και τη σιγοτραγουδάμε ξανά και ξανά…

Ο Ιan Ikon αποτελεί μία από εκείνες τις σπάνιες περιπτώσεις καλλιτεχνών που πειραματίζεται και δημιουργεί με χαρακτηριστική ευκολία σε ένα ευρύ φάσμα διαφορετικών μουσικών ειδών έχοντας στο ενεργητικό του “hits” που έχουν ξεχωρίσει σε όλη την ελληνική επικράτεια. Είναι γνωστός από τα αγαπημένα “Discover Me”, “Invisible Love”, “My Heart Is Lost”, ενώ έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με προσωπικότητες όπως ο Craig Walker των Archive και τη Marina Celeste από τους Nouvelle Vague, μεταξύ πολλών άλλων.

Ian Ikon feat. Jolie - Dance Me

Back To Top