skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ian Ikon feat. Luigi Catalano – Andrà Tutto Bene

Με ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι πλημμυρισμένο αισιοδοξία o Ian Ikon ξορκίζει το 2020, κάνει το δικό του restart (με τη The Hubsters) και συνεργάζεται με τον Luigi Catalano.

Τίτλος τραγουδιού“Andrà Tutto Bene

Καλλιτέχνης: Ian Ikon feat. Luigi Catalano

Μουσική / Στίχοι: ​Ian Ikon, Kassandra K.

Εταιρεία: The Hubsters

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

To “Andrà Τutto Βene” είναι μια ευχή για τη νέα χρονιά αλλά ταυτόχρονα και για κάθε νέο ξεκίνημα…. στη ζωή, στο όνειρο, στην ελπίδα, στην επόμενη μέρα και πάνω απ’ όλα στην αγάπη…

Γιατί όταν κερδίζει η αγάπη, όλα στο τέλος θα πάνε καλά! “Andrà tutto bene, L’ amore vincera…”. Στο τραγούδι συμμετέχει η παιδική χορωδία του Σπύρου Λάμπρου.

Ο Ian Ikon έχει γράψει πολλά singles που έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία και έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες από την Ελλάδα και το εξωτερικό όπως ο Craig Walker (πρώην τραγουδιστής των Archive), η Νatalia Corvington, η Marina Celeste (ex- Nouvelle Vague), η Maiken Sundbuy, Ιrene, Μαρία Ζλατάνη, Gautier κ.α. Το “Discover Me” έχει περίπου 1,5 εκ. streams μόνο στο Spotify ενώ τραγούδια όπως τα “Manhattan Queen”, “My Jamaican Dream”, “Imagine Why” κ.α έγιναν πολυαγαπημένες ραδιοφωνικές επιτυχίες.

Ο Luigi Catalano έγινε γνωστός στο ελληνικό κοινό τραγουδώντας το “Luna Misteriosa”  του Buscemi ενώ επιτυχία έγινε και η πρόσφατη συνεργασία του με τον Pink Noisy στο “Donna Carmen”.

Δ.Τ.

Ian Ikon feat. Luigi Catalano - Andrà Tutto Bene

Back To Top