skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Icona Pop & Ultra Naté – You’re Free

Oι Icona Pop ανανεώνουν το Club Classic “Free” της Ultra Naté

Τίτλος τραγουδιού“You’re Free”

Καλλιτέχνης: Icona Pop & Ultra Naté

Μουσική / Στίχοι: Aino Jawo, Caroline Hjelt, Yaroslav Polikarpov, Philip Strand, Emelie Eriksson, Lem Springsteen, John Ciafone, Ultra Nate Wyche

Εταιρεία: Ultra Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Ioυνίου 2022

Art-Cover:

Η ελευθερία της αγάπης και του χορού είναι ακριβώς αυτά που προωθούν οι Icona Pop και η Ultra Naté με τη συνεργασία τους «You’re Free», ένα remake του «Free» του Naté για τον εορτασμό της 25ης επετείου του «κλασικού» τραγουδιού.

H Aino Jawo και η Caroline Hjelt έπαιζαν το τραγούδι τηςς Naté σε club πριν ακόμη δημιουργήσουν το duo τους. «Είναι η απόλυτη έκφραση αυτού που θέλουμε να αντιπροσωπεύουν οι Icona Pop, ελευθερία να είσαι όποιος θέλεις να είσαι, ζήσε τη ζωή στο έπακρο και διασκέδασε», δήλωσαν οι I.P. για το πρωτότυπο τραγούδι. «Στην αρχή ήταν τρομακτικό όταν αρχίσαμε να παίζουμε με την ιδέα να φτιάξουμε μια νέα έκδοση, αλλά έμοιαζε φυσικό και πραγματικά όλα τακτοποιήθηκαν όταν η Ultra Naté είπε ότι ήθελε να συνεργαστεί στην έκδοσή μας. Είναι παραπάνω από ​​τιμή μας».

Η Ultra Naté, η οποία κυκλοφόρησε το single της «Miracle» νωρίτερα φέτος, μοιράστηκε τον ενθουσιασμό της για τη συνεργασία της με το σουηδικό duo για τον επανασχεδιασμό του τραγουδιού και είπε ότι «αισθάνθηκε αμέσως καλά» με την προσέγγιση των Icona Pop στο κλασικό club banger. «Όλα είναι σαν ένα μεγάλο πάρτι με πολλή “στα μούτρα σου” στάση και είμαι εδώ για όλα αυτά!. Το «You’re Free» είναι πραγματικά το είδος της απόδοσης που ήλπιζα: να παρουσιάσω το τραγούδι στην επόμενη 

γενιά clubbers με έναν τρόπο που δεν ερμηνεύεται ως νοσταλγία, αλλά ως παρόν», είπε. «Είναι τόσο σημαντικό να βρεις έναν τρόπο να γεφυρώσεις το χάσμα όταν δουλεύεις με ένα τόσο αναγνωρίσιμο, κλασικό τραγούδι. Και πιστέψτε με, πολλοί έχουν προσπαθήσει όλα αυτά τα χρόνια!».

Icona Pop & Ultra Naté - You're Free

Back To Top