skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Idina Menzel feat. Ariana Grande – A Hand For Mrs. Claus

H Idina Menzel και η Ariana Grande συνεργάζονται σε ένα ολοκαίνουριο, χριστουγεννιάτικο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“A Hand For Mrs. Claus”

Καλλιτέχνης: Idina Menzel feat. Ariana Grande

Μουσική / Στίχοι: Kristen Anderson-Lopez, Robert Lopez

Εταιρεία: School Boy/Decca Records

Από το LP: “Christmas: A Season of Love”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 18 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Η Idina Menzel, η βραβευμένη με Tony ηθοποιός και τραγουδίστρια, επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο, εορταστικό album με τίτλο “Christmas: A Season of Love». To album κυκλοφορεί από τις School Boy/Decca και περιέχει συνεργασίες με τους ηθοποιούς: Billy Porter, Josh Gad και τον σύζυγο της, Aaron Lohr. Ανάμεσά τους και μια συνεργασία με την Ariana Grande στο τραγούδι “A Hand For Mrs. Claus”, το ένα από τα δύο ολοκαίνουρια τραγούδια του δίσκου.

«Αυτό το τραγούδι γράφτηκε από τους Bobby και Kristen Lopez, οι οποίοι έγραψαν το “Let It Go” και όλη τη μουσική και στις δύο ταινίες του “Frozen”», δήλωσε η Menzel σχετικά με το τραγούδι. «Τους τηλεφώνησα και τους ρώτησα: “Θα μπορούσατε να μου γράψετε ένα πρωτότυπο χριστουγεννιάτικο τραγούδι γι’ αυτό το άλμπουμ”. Η Kristin μου απάντησε: “Σου γράφω ένα φεμινιστικό χριστουγεννιάτικο τραγούδι!”».

Όσο για τη νέα της δισκογραφική δουλειά, η τραγουδίστρια αναφέρει: «Ήθελα να αισθάνεστε σαν να βρίσκεστε σε ένα υπέροχο χριστουγεννιάτικο πάρτι στα ’40s ή στα ’50s. Ήθελα επίσης να μπορέσετε να στολίσετε το δέντρο σας, να βάλετε μουσική και να νιώσετε ενθουσιασμό για τις γιορτές».

O τίτλος του album είναι εμπνευσμένος από το κλασσικό πλέον τραγούδι του musical, “Rent”, “Seasons of Love” το οποίο η Menzel διασκεύασε με μια Χριστουγεννιάτικη διάθεση!

Idina Menzel feat. Ariana Grande - A Hand For Mrs. Claus

Back To Top