skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Iggy Azalea feat. Quavo – Savior

H Iggy Azalea μαζί με τον Quavo παρουσιάζουν το τραγούδι “Savior”!

Τίτλος τραγουδιού“Savior”

Καλλιτέχνης: Iggy Azalea feat. Quavo

Μουσική / Στίχοι: Iggy Azalea, Cirkut, Andy Morris, Verse Simmonds, Kyle Owens, Akil C. King, Myjah Veira, Ian Devaney, Lisa Stansfield

Από το album: “Surviving The Summer”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 1 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

To “Savior” είναι το πρώτο επίσημο single που κυκλοφορεί η Iggy Azalea μέσα από τον αναμενόμενο δίσκο της με τίτλο “Surviving The Summer” (“STS”). Στο τραγούδι συμμετέχει ο rapper του δημοφιλούς συγκροτήματος Migos, Quavo και την παραγωγή του υπογράφουν οι Manhun Glow και Cirkut . Το τραγούδι ήταν αρχικά προορισμένο να συμπεριλαμβάνεται στο album της “Digital Distortion” και ξεκινάει με ένα sample από τη μεγάλη επιτυχία “All Around The World” της Lisa Stansfield.

Η demo version του τραγουδιού, είχε διαρρεύσει στο διαδίκτυο από τις 5 Δεκεμβρίου 2016 και παρουσιάζει στα φωνητικά τη συμμετοχή του μουσικού παραγωγού Verse Simmonds στη θέση του Quavo. Εκτός από την προσθήκη του Quavo, η νέα έκδοση του single παρουσιάζει και μια ανανεωμένη παραγωγή αλλά και αρκετές διαφορές στη σύνθεση της μουσικής του.

Η ίδια η Azalea δήλωσε για το τραγούδι αυτό: “Ποτέ δεν έχω υπάρξει τόσο ειλικρινής σχετικά με τα πράγματα για τα οποία αγωνίζομαι. Προσπαθώ πάντα να είμαι πολύ σκληρή για όλους, ειδικά για τις γυναίκες. Δεν είναι ένα τραγούδι για την ανάγκη ενός άνδρα ή μιας γυναίκας που περιμένεις να έρθει για να σε σώσει από μια σχέση. Πρόκειται για το πως μπορείς να γίνεις εσύ ο ίδιος ο δικός σου σωτήρας και να βρεις τη δική σου δύναμη στον εαυτό σου για να το καταλάβεις. Ήταν πολύ δύσκολο για μένα να γράψω αυτό το τραγούδι και νομίζω ότι μάλλον θα μου είναι και πολύ δύσκολο να το ερμηνεύω ζωντανά απλώς γιατί πιθανότατα θα ήθελα να κλάψω κάθε φορά”.

Iggy Azalea feat. Quavo - Savior

Back To Top