skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | ILLENIUM & Dabin feat. Lights – Hearts on Fire

Ο ILLENIUM ένωσε τις δυνάμεις του με τους Dabin και Lights και παρουσιάζουν το “Hearts On Fire”!

Τίτλος τραγουδιού: “Hearts on Fire”

Καλλιτέχνης: ILLENIUM & Dabin feat. Lights

Μουσική/Στίχοι: Taylor Dearman, Lights, ILLENIUM, Dabin

Εταιρεία: 12 tone Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Ο Nicholas D. Miller γνωστός στο ευρύ κοινό ως Illenium, συνεργάστηκε με τον εξίσου παραγωγό ηλεκτρονικής μουσικής Dabin και το αποτέλεσμα πραγματικά θα σε καταπλήξει. Αναφορά γίνεται φυσικά για ένα από τα καινούργια τραγούδια του μουσικού album του καλλιτέχνη “Hearts on Fire”, το ομότιτλο .

Το τραγούδι έχει αποκτήσει δικαιωματικά 12,8 εκατομμύρια προβολές ήδη στις μουσικές λίστες . Οι δύο καλλιτέχνες (ILLENIUM & Dabin) είχαν δηλώσει ήδη από τις 15 Δεκεμβρίου πως θα συνεργάζονταν, στο Twitter.

Στο κομμάτι ακούγεται επίσης, η γυναικεία φωνή της Καναδέζας μουσικού και στιχουργού Valerie Anne Poxleitner ή αλλιώς Lights, να αναρωτιέται αν ο εραστής της νιώθει πράγματι κάτι για εκείνη, αναπολεί εφηβικούς έρωτες και φυσικά τον αποτρέπει από το να της πει λέξεις που αργότερα ίσως, μετανιώσει και την απογοητεύσουν. Σκέψεις και ανασφάλειες που έχουν όλοι όσοι έχουν ερωτευτεί ειλικρινά. Ειδικά σε αυτές τις μέρες που ζούμε και όλα ορίζονται από τον φόβο της εγκατάλειψης.

Είναι από τις λίγες φορές που παρατηρείται πως ο παραγωγός έχει βάλει μια πιο rock χροιά στη μουσική που συνοδεύεται με βαρύτερα ντράμς και μελωδικές

πτώσεις μπάσων. Ο Dabin επιπλέον, στα σχόλια του επίσημου video του τραγουδιού που αναγράφονται οι στίχοι , το οποίο δημοσιεύτηκε από τον ίδιο τον Illenium σπεύδει να σχολιάσει: “Loved working with you on this one brotha <3” .

Εύα Σκαπετουλιά

ILLENIUM & Dabin feat. Lights - Hearts on Fire

Back To Top