skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | ILLENIUM feat. X Ambassadors – In Your Arms

Ακούστε την stripped version του “In Your Arms” από τους ILLENIUM και X Ambassadors!

Τίτλος τραγουδιού: “In Your Arms”

Καλλιτέχνης: ILLENIUM feat. X Ambassadors

Μουσική/Στίχοι: Illenium, Sam Martin, Jason Evigan, Stefan Johnson, Jordan K. Johnson, Alexander Izquierdo, Sam Harris

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Ο Αμερικανός DJ και μουσικός παραγωγός, ILLENIUM, μαζί με τους X Ambassadors επέστρεψαν με το περσινό single τους, “In Your Arms”, μέσα από μία stripped version του τραγουδιού. Σε αυτή έχουν αποφευχθεί όλες οι μορφές εντυπωσιασμού και δίνεται η δυνατότητα στους ακροατές να απολαύσουν μία “καθαρή” alternative rock, γεμάτη synths δημιουργία.

Το τραγούδι για πρώτη φορά κυκλοφόρησε στις 16 Αυγούστου του 2019, μέσα από την τρίτη, ολοκληρωμένη, δισκογραφική δουλειά του ILLENIUM, με τίτλο “Ascend”. Ο Sam Smith των X Ambassadors καταφέρνει να εναρμονιστεί άψογα, λοιπόν, με τα φωνητικά του στις όμορφες μελωδίες που “προστάζει” ο ILLENIUM και το “In Your Arms” μπορείς να το απολαύσεις ευθύς αμέσως.

Ένα φλεγόμενο εξώφυλλο συνοδεύει την stripped version του τραγουδιού, με ένα κορίτσι να κρατάει στα χέρια του και μία ανθρώπινη φιγούρα, ενώ ένας επίσης φλεγόμενος φοίνικας πετάει ανάμεσα στο καμένο δάσος.

Σε άλλα νέα, οι X Ambassadors πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους E.P. με τίτλο “Belong”, ενώ ο ILLENIUM συνεχίζει ακάθεκτος την προώθηση του νέου του studio album.

ILLENIUM feat. X Ambassadors - In Your Arms

Back To Top