skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ingrid Michaelson & ZAYN – To Begin Again

Η Ingrid Michaelson ένωσε τις δυνάμεις της με τον ZAYN και παρουσίασαν το lyric video για το νέο τους single, “To Begin Again”!

Τίτλος τραγουδιού“To Begin Again”

Καλλιτέχνης: Ingrid Michaelson & ZAYN

Μουσική / Στίχοι: Sarah Aarons, Ingrid Michaelson, ZAYN

Εταιρεία: Cabin 24 Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Μαρτίου 2021

Art-Cover:

Για χάρη μίας δυναμικής στιχουργικά μπαλάντας δύο καταξιωμένοι στον χώρο καλλιτέχνες συνέπραξαν μουσικά και δεν είναι άλλοι από την Αμερικανίδα Ingrid Michaelson και το πρώην μέλος των One Direction και νυν solo τραγουδιστής, Zayn Malik. Οι φωνές των δύο καλλιτεχνών φαίνεται πως “έδεσαν” για τα καλά και το τραγούδι που ερμηνεύουν φέρει ως τίτλο “To Begin Again”.

Στη μουσική και τους στίχους του single, το οποίο έκανε πρεμιέρα στις ψηφιακές πλατφόρμες και stream εφαρμογές στις 17 Μαρτίου, συναντάμε τους Sarah Aarons, Ingrid Michaelson και ZAYN. Το “To Begin Again” κυκλοφορεί από την Cabin 24 Records και αξιοσημείωτα είναι τα σχόλια που έχουν γίνει γι’ αυτό, μιας και οι μισοί αναφέρονται στο τραγούδι ως ένα γαλήνιο υλικό, ενώ άλλοι κάνουν λόγο για κάτι επώδυνο αλλά ταυτόχρονα αρκετά όμορφο.

“Δεν είχα σχεδιάσει να γράψω αυτό το τραγούδι. Απλώς προέκυψε.” Αυτές ήταν οι δηλώσεις της Ingrid λίγο μετά από την κυκλοφορία του τραγουδιού σε πλατφόρμες, όπως το Spotify και το Apple Music. Στην παραγωγή του single συναντάμε τον Sam de Jong, ο οποίος έχει δουλέψει με τους Alec Benjamin και Pale Waves.

Ingrid Michaelson & ZAYN – To Begin Again

Back To Top