skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jack Savoretti feat. Nile Rodgers – Who’s Hurting Who

Ο Jack Savoretti ανακοινώνει το νέο του studio album και παρουσιάζει τη συνεργασία του με τον Nile Rodgers για το τραγούδι “Who’s Hurting Who”!

Τίτλος τραγουδιού: “Who’s Hurting Who

Καλλιτέχνης: Jack Savoretti feat. Nile Rodgers

Μουσική / Στίχοι: Jack Savoretti, Mark Ralph, Nile Rodgers

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: “Europiana

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Μαΐου 2021

Art-Cover:

Δύο χρόνια μετά από την κυκλοφορία του “χρυσού” δίσκου του “Singing to Strangers”, ο Βρετανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός, Jack Savoretti, που έχει συνεπάρει το ευρωπαϊκό κοινό επιστρέφει δισκογραφικά. Ένας δίσκος επηρεασμένος από τα μουσικά του ακούσματα κατά την παιδική του ηλικία πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Ιουνίου, με τίτλο “Europiana”, και με σκοπό την προώθησή του παρουσίασε μία νέα του συνεργασία.

Αυτή ακούει στο όνομα του Αμερικανού κιθαρίστα και τραγουδιστή Nile Rodgers, ενώ το τελικό αποτέλεσμα φέρει ως τίτλο “Who’s Hurting Who”. Το τραγούδι, το οποίο συνυπογράφουν οι ίδιοι οι καλλιτέχνες μαζί με τον Mark Ralph, αποτελεί μία καλοκαιρινή, αιθέρια, folk rock/indie pop δημιουργία. Η διανομή του τραγουδιού γίνεται μέσω της Universal Music.

Για όλους τους λάτρεις του Savoretti, ο δίσκος “Europiana” είναι διαθέσιμος για προπαραγγελία μέσω των ψηφιακών πλατφορμών, ενώ ακόμη μία έκπληξη αναμένει το κοινό. Ο καλλιτέχνης δίνει πρόσβαση σε εισιτήρια για την καλοκαιρινή του περιοδεία, όσο το ελληνικό κοινό αναμένει να πραγματοποιηθεί η προκαθορισμένη εμφάνισή του στην Ελλάδα.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Jack Savoretti feat. Nile Rodgers – Who’s Hurting Who

Back To Top