skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jacob Collier feat. Lizzy McAlpine & John Mayer – Never Gonna Be Alone

Ο Jacob Collier συνεργάζεται με τους Lizzy McAlpine και John Mayer για το νέο τραγούδι “Never Gonna Be Alone”!

Τίτλος τραγουδιού“Never Gonna Be Alone”

Καλλιτέχνης: Jacob Collier feat. Lizzy McAlpine & John Mayer

Μουσική / Στίχοι: Jacob Collier, John Mayer, Lizzy McAlpine

Εταιρεία: Decca Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 10 Ioυνίου 2022

Art-Cover:

Ο Jacob Collier αναζητά παρηγοριά σε μια εποχή απομόνωσης και απώλειας στο νέο τραγούδι “Never Gonna Be Alone” με τη Lizzy McAlpine και τον John Mayer. Είναι το πρώτο επίσημο single του Collier από τότε που κυκλοφόρησε το “Djesse Vol. 3” του 2020.

Η τρυφερή μπαλάντα βρίσκει τον Collier και τον McAlpine να ανταλλάσσουν στίχους στο τραγούδι που έγραψαν πάνω από την κιθάρα του Mayer. Οι φωνές των τραγουδοποιών αναμειγνύονται στο ρεφρέν.

“Το να έχω τον αριστουργηματικό John Mayer να δανείζει τέτοιους παρθένους τόνους κιθάρας στο τραγούδι είναι μια σουρεαλιστική συγκίνηση για μένα, καθώς έχω μεγαλώσει ακούγοντας τη μουσική του με τόσο βαθύ τρόπο”, λέει ο Collier στο Rolling Stone. “Ο ήχος του είναι εντελώς μοναδικά δικός του και είναι το πιο εκπληκτικό συναίσθημα που τον είχα μαζί με τη Lizzy και εμένα στη δημιουργία αυτού του τραγουδιού”.

Ο Collier πρόσθεσε σε μια δήλωση ότι ο ίδιος και η McAlpine έγραψαν το τραγούδι κατά τη διάρκεια του lockdown πέρυσι. “Ήθελα να εξερευνήσω τον βαθύ, ζωντανό συναισθηματικό κόσμο της απομόνωσης, της απώλειας και της μνήμης, θολώνοντας τις γραμμές μεταξύ πραγματικότητας και φαντασίας, συνδυάζοντας μια ταπετσαρία απαλών ορχηστρικών ήχων”.

Jacob Collier feat. Lizzy McAlpine & John Mayer - Never Gonna Be Alone

Back To Top