skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | James Blunt feat. Ward Thomas – Halfway

Ο James Blunt συνεργάζεται με τις Ward Thomas για τη νέα version του single “Halfway”!

Τίτλος τραγουδιού“Halfway

Καλλιτέχνης: James Blunt feat. Ward Thomas

Μουσική / Στίχοι: Ben Kohn, Cleo Tighe, James Blunt, Pete Kelleher, Tom Barnes

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Φεβρουαρίου 2020

Art-Cover:

Ένα τραγούδι από την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, “Once Upon a Mind”, επέλεξε να επανεκτελέσει ο James Blunt έχοντας αυτή τη φορά στο πλευρό του τις Catherine και Lizzy Ward Thomas, γνωστές ως Ward Thomas. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Halfway”. Πρόκειται για μία ρυθμική, folk rock δημιουργία, στην οποία η προσθήκη των country στοιχείων δημιουργεί ένα “ταξιδιάρικο” ύφος.

Με την κυκλοφορία του εν λόγω τραγουδιού και κατ’ επέκταση της συνεργασίας με το μουσικό δίδυμο, ο James Blunt ανακοίνωσε και την περαιτέρω συνεργασία του με τις Ward Thomas στο πλαίσιο της περιοδείας του. Πιο συγκεκριμένα, τα δύο ονόματα βρίσκονται στο πλευρό του Blunt για τις εμφανίσεις του στη Μεγάλη Βρετανία. Από τις 25 Φεβρουαρίου όμως ο Blunt συνεχίζει μόνος το tour του στην υπόλοιπη Ευρώπη, ενώ από τον Νοέμβριο θα πραγματοποιήσει συναυλίες στην Αυστραλία και τη Νέα Ζηλανδία.

Ο δίσκος του James Blunt, “Once Upon a Mind”, κυκλοφόρησε στις 25 Οκτωβρίου του 2019 και κατάφερε να φτάσει στη θέση Νο.3 των βρετανικών album charts.

James Blunt feat. Ward Thomas - Halfway

Back To Top