skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jamie Berry feat. Octavia Rose – Light Up The Night

O γνωστός παραγωγός της electro-swing, Jamie Berry συνεργάζεται με την Octavia Rose στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Light Up The Night”!

Τίτλος τραγουδιού: “Light Up The Night”

Καλλιτέχνης: Jamie Berry feat. Octavia Rose

Μουσική / Στίχοι: Jamie Berry, Robert Edwards, Andrew Griffiths

Εταιρεία: Jamie Berry

Από το LP: “Light Up The Night”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 11 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Η καταγωγή του είναι από το Lincolnshire της Αγγλίας, αλλά ο Jamie Berry βρήκε ένα “μουσικό σπίτι” τα τελευταία έξι χρόνια στο Leeds. με γνώμονα πάντα τη μουσική των 20’s και 30’s επαναφέρει νοσταλγικές μελωδίες και τις αναμοχλεύει με house και electro στοιχεία. Ο Jamie Berry έγινε γρήγορα γνωστός στους λάτρεις του είδους, χαρίζοντας ιδιαίτερα τραγούδια… δύο ταχυτήτων!

Μετά από την κυκλοφορία τεσσάρων επιτυχημένων EP’s, ενός ολοκληρωμένου album και αρκετών singles -εκ των οποίων πολλά είναι συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του είδους-, ο Jamie επιστρέφει με το δεύτερο ολοκληρωμένο δισκογραφικό του εγχείρημα που φέρει τον τίτλο «Light Up The Night» και μας παραθέτει 10 νέες δημιουργίες του.

Για τη δημιουργία του ο Berry συνεργάστηκε με τους Robert Edwards και Andrew Griffiths, που τον βοήθησαν στη συγγραφή της μουσικής σύνθεσης αλλά και στην παραγωγή του album. Πέντε από αυτά είναι σχεδιασμένα πάνω στους αναγνωρίσιμους electro-swing ρυθμούς τους -χωρίς να εμπεριέχουν τραγούδι- ενώ στα άλλα πέντε τα φωνητικά ανέλαβε να ερμηνεύσει η ανερχόμενη τραγουδίστρια Octavia Rose, όπως για παράδειγμα το πρώτο δείγμα του δίσκου που είναι το ομότιτλο τραγούδι του!

Jamie Berry feat. Octavia Rose - Light Up The Night

Back To Top