skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jason Mraz feat. Emily King – Lucky

Ο Jason Mraz και η Emily King συνεργάζονται στο ολοκαίνουριο single τους “Lucky”

Τίτλος τραγουδιού“Lucky”

Καλλιτέχνης: Jason Mraz feat. Emily King

Μουσική / Στίχοι: Colbie Caillat, Jason Mraz, Timothy James TFagan

Εταιρεία: Interrabang/BMG

Από το LP: “Look For The Good (Deluxe)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Ιουνίου 2021

Art-Cover:

Ο αγρότης, φιλάνθρωπος και μουσικός Jason Mraz κυκλοφόρησε πρόσφατα μια νέα έκδοση του βραβευμένου με Grammy ντουέτου του, “Lucky”, μαζί με την ερμηνεύτρια της R&B, Emily King, που επαναπροσδιορίστηκε με μια ολοκαίνουρια ska ενορχήστρωση.

Η νέα αυτή συνεργασία με την Emily King, είναι μέρος της deluxe έκδοσης του album “Look For The Good”, που θα κυκλοφορήσει στις 16 Ιουλίου. Ο Mraz ανακοίνωσε το tracklist της έκδοσης αυτής μαζί με την κυκλοφορία του εν λόγω single. Εκτός από την αρχική tracklist του δίσκου, η deluxe έκδοση θα περιλαμβάνει τρία ακόμα ακυκλοφόρητα ως τώρα τραγούδια, καθώς και νέες εκτελέσεις των τραγουδιών: “Make It Mine”, “Lucky” και “I’m Yours”.

Ο Mraz έγραψε σε συνοδευτικό μήνυμα στο site του: “Ο κόσμος έχει αλλάξει και η μουσική μας έχει αλλάξει. Για την Deluxe Έκδοση του “Look For The Good”, κάναμε μια αναδρομή στο στιλ και στα τραγούδια. Το συγκρότημα μου και εγώ μεταμορφώσαμε το “Make It Mine” σε ένα νούμερο ζωντανής, ska ερμηνείας έτοιμο για την καλοκαιρινή περιοδεία, στη συνέχεια αλλάξαμε το “I’m Yours” από reggae, σε μια πιο ομαλή και αργή εκτέλεση και μεταφέραμε το “Lucky” σε μια νέα στρατόσφαιρα με την ασύγκριτη Emily King. Υπάρχουν περισσότερα! Δεν βλέπω την ώρα να το ακούσετε”.

Jason Mraz feat. Emily King - Lucky

Back To Top