skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jawsh 685 x Jason Derulo – Savage Love (Laxed – Siren Beat)

Ο Jawsh 685 και ο Jason Derulo ενώνονται για το hit του καλοκαιριού… “Savage Love (Laxed – Siren Beat)”!

Τίτλος τραγουδιού“Savage Love (Laxed – Siren Beat)

Καλλιτέχνης: Jawsh 685 x Jason Derulo

Μουσική / Στίχοι: ​Jawsh 685

Εταιρεία: Panik Records/Sony Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Μετά από μία πολυσυζητημένη διαμάχη με αφορμή το sample που χρησιμοποίησε ο Jason Derulo από το original beat του Jawsh 685, οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το απόλυτο τραγούδι του καλοκαιριού. Tο τραγούδι “Savage Love (Laxed – Siren Beat)” είναι εδώ, έτοιμο να κατακτήσει τα απανταχού καλοκαιρινά charts.

Ο Jawsh 685 είναι ένας μαθητής λυκείου από το South Auckland της Νέα Ζηλανδίας που είδε το breakout single του “Laxed (siren Beat)” να δημιουργεί ένα παγκόσμιο κίνημα με εκατομμύρια Tik Tok χρήστες να το χρησιμοποιούν μέσα από το challenge, “Culture Dance” με παραδοσιακές μεταμφιέσεις κατά την διάρκεια των βίντεο τους. Το γεμάτο καλοκαιρινή διάθεση dance track έχει χρησιμοποιηθεί σε πάνω από 55 εκατομμύρια TikTok videos μέσα σε μόλις λίγες εβδομάδες, συμπεριλαμβανομένου videos από καλλιτέχνες όπως η Lizzo, η Jessica Alba αλλά και οι Tik Tok stars Addsion Rae, Tony Lopez και Charli D’amelio.

Το τραγούδι εκτοξεύθηκε στα Shazam charts ανά τον κόσμο φτάνοντας στο Top 25 σε 30 χώρες αλλά και στο Νο.2 του Global Shazam Chart. Επιπλέον, το track έχει συγκεντρώσει 17 εκατομμύρια Spotify streams και πάνω από 8 εκατομμύρια views στο original YouTube video που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 2019.

Δ.Τ.

Jawsh 685 x Jason Derulo - Savage Love (Laxed - Siren Beat)

Back To Top