skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jennifer Lopez feat. DJ Khaled & Cardi B – Dinero

Η Jennifer Lopez συνεργάζεται με τους DJ Khaled και Cardi B στο ολοκαίνουριο single της “Dinero”!

Τίτλος τραγουδιού“Dinero”

Καλλιτέχνης: Jennifer Lopez feat. DJ Khaled & Cardi B

Μουσική / Στίχοι: Jennifer Lopez, DJ Khaled, Cardi B

Εταιρεία: We The Best Music & Epic Records

Από το LP: “Por Primera Vez”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 18 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Το “Dinero” είναι ένα τραγούδι της εκρηκτικής λατίνας τραγουδίστριας Jennifer Lopez στο οποίο συμμετέχουν ο DJ Khaled και η rapper Cardi B. Το “Dinero” στα ισπανικά σημαίνει “χρήματα”, τίτλος που μαρτυρά και το θέμα των στίχων του οι οποίοι είναι γραμμένοι τόσο στα ισπανικά όσο και στα αγγλικά!

Το τραγούδι πρωτοεμφανίστηκε μέσα από ένα απόσπασμα που διέρρευσε η μυστική hacking ομάδα γνωστή ως Music Mafia με το όνομα “Quiero Dinero”. Γύρω στο ίδιο χρονικό διάστημα, η J. Lo έδωσε επιπλέον πληροφορίες σχετικά με το τραγούδι στο CaliBash 2018 και αργότερα είπε σε συνέντευξή της στο Billboard ότι το τραγούδι επρόκειτο να κυκλοφορήσει «σύντομα» και τελικά… ιδού!

Το τραγούδι θα συμπεριλαμβάνεται στο επόμενο δισκογραφικό εγχείρημα της J.Lo που θα έχει τίτλο “Por Primera Vez”. Παρόλο που ακόμα δεν έχει οριστεί η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, το album μας έχει χαρίσει ήδη τρεις ακόμα επιτυχίες: το “Ni Tú Ni Yo” (με τη συμμετοχή των Gente de Zona), το “Amor, Amor, Amor” (με τη συμμετοχή του Wisin’) και το “El Anillo”.

Jennifer Lopez feat. DJ Khaled & Cardi B - Dinero

Back To Top