skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jewel feat. Train – Dancing Slow

H Jewel επανέρχεται δισκογραφικά με νέο album μετά από 7 χρόνια απουσίας και παρουσιάζει το πρώτο single του δίσκου “Dancing Slow” που είναι σε συνεργασία με τους Train

Τίτλος τραγουδιού: “Dancing Slow

Καλλιτέχνης: Jewel feat. Train

Μουσική / Στίχοι: Dave Bassett, Jewel Kilcher

Εταιρεία: Jewel Murray dba Words Matter Media

Από το LP: “Freewheelin’ Woman”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

H τέσσερις φορές υποψήφια για Grammy, πολυπλατινένια τραγουδίστρια και τραγουδοποιός Jewel ανακοινώνει το “Freewheelin’ Woman”, το πρώτο της νέο studio album μετά από επτά χρόνια που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 15 Απριλίου μέσω της εταιρείας της Words Matter Music. Το νέο album θα είναι η πιο τολμηρή και αχαλίνωτη δουλειά της Jewel μέχρι σήμερα, αποκαλύπτοντας εντελώς νέες διαστάσεις της συναρπαστικής φωνής της. Η ερμηνεύτρια από την Αλάσκα μοιράστηκε επίσης το ολοκαίνουργιο single της «Dancing Slow», με τους Train, με τους οποίους θα ξεκινήσει μια περιοδεία το καλοκαίρι του 2022 στη Βόρεια Αμερική.

Η Jewel εξηγεί: “Το “Dancing Slow” έχει να κάνει τελικά με την άμπωτη και τη ροή της ζωής και να αγαπάς εκείνες τις στιγμές βεβαιότητας που μοιράζεσαι όταν είσαι με έναν έμπιστο σύντροφο. Είναι σαν να επιβραδύνει ο χρόνος για ένα Είμαι τόσο χαρούμενος που ο Train μπόρεσε να έρθει μαζί μου σε αυτό το κομμάτι, με τα γλυκά φωνητικά του Pat Monahan να προσθέτουν άλλο ένα επίπεδο στη μελωδία”.

Στη συνέχεια του album “Picking Up the Pieces” του 2015, το “Freewheelin’ Woman” βρίσκει την Jewel να συνεργάζεται με τον παραγωγό Butch Walker (Taylor Swift, Gavin DeGraw, Andrew McMahon in the Wilderness).

Jewel feat. Train - Dancing Slow

Back To Top