skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jimmie Allen & Jennifer Lopez – on my way

Ακούστε τη νέα συνεργασία του Jimmie Allen με την Jennifer Lopez στη νέα version του single “on my way”

Τίτλος τραγουδιού“on my way”

Καλλιτέχνης: Jimmie Allen & Jennifer Lopez 

Μουσική / Στίχοι: Ivy Adara, Leroy Clampitt, Micheal Pollack

Εταιρεία: Stoney Creek Records

Από το LP: “Tulip Drive”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 27 Μαΐου 2022

Art-Cover:

Maluma, κάνε στην άκρη: Η J.Lo έχει νέο συνεργάτη. Η Jennifer Lopez και ο Jimmie Allen κυκλοφόρησαν ένα remix του τραγουδιού της «On My Way» από το soundtrack της ταινίας “Marry Me” που κυκλοφόρησε νωρίτερα φέτος.

Η κυκλοφορία του τραγουδιού είναι μια στιγμή που ολοκληρώνει έναν κύκλο για τον Allen, ο οποίος διαγωνίστηκε στο American Idol το 2011, όταν η Lopez ήταν μια από τους κριτές του show μαζί με τον Randy Jackson και τον Steven Tyler. «Γνώρισα την JLo για πρώτη φορά το 2010 ως διαγωνιζόμενoς στο AmericanIdol. μόλις άκουσα το «I’m Real», είπα στον εαυτό μου μια μέρα θα κάναμε ένα τραγούδι μαζί και συνέβη», έγραψε ο Allen στο Twitter. «Είναι τιμή μου να είμαι μέρος της νέας έκδοσης του «On My Way». H νέα αυτή version του τραγουδιού πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο album του Allen “Tulip Drive”, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις 24 Ιουνίου.

«Το ‘Tulip Drive’ είναι ο δρόμος στον οποίο ζούσε η γιαγιά μου στο Delaware. Εκεί όπου επέλεξα να γράψω τα πρώτα μου τραγούδια για τις δικές μου προσωπικές εμπειρίες, σκέψεις και ελπίδες», έγραψε ο Allen τον περασμένο μήνα, ανακοινώνοντας το δίσκο. “Ελπίζω να το απολαύσετε”.

Ο Allen κυκλοφόρησε το τραγούδι “Down Home” νωρίτερα φέτος και συνεργάστηκε με τον Dylan Scott στο “In Our Blood”. Εν τω μεταξύ, η Lopez κυκλοφόρησε τελευταία φορά το soundtrack της ταινίας της “Marry Me” με τον Maluma, το οποίο περιλάμβανε τραγούδια όπως “Pa Ti (For You)”, “Church” και “Marry Me”.

Jimmie Allen & Jennifer Lopez - on my way

Back To Top