skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Joe Perry feat. Gary Cherone of Extreme – Quake

O Joe Perry των Aerosmith συνεργάζεται με τον Gary Cherone των Extreme στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Quake”.

Τίτλος τραγουδιού“Quake”

Καλλιτέχνης: Joe Perry feat. Gary Cherone of Extreme

Μουσική / Στίχοι: Joe Perry

Σκηνοθεσία: Roman Perry

Εταιρεία: Roman Records

Από το LP: “Sweetzerland Manifesto”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Ιανουαρίου 2018

Art-Cover:

O Joe Perry των Aerosmith επιστρατεύει τον τραγουδιστή των Extreme, Gary Cherone για την νέα bluesy συνεργασία τους με τίτλο «Quake» ένα bonus τραγούδι από την ολοκαίνουρια έκδοση βινυλίου του τελευταίου solo album του πρώτου “Sweetzerland Manifesto”. Το single είναι επίσης διαθέσιμο στις ψηφιακές υπηρεσίες μουσικής.

Το “Quake” συνοδεύεται και από ένα lyric video που σκηνοθέτησε ο γιος του μεγάλου κιθαρίστα, Roman Perry, και δείχνει τον πατέρα του να ερμηνεύει το τραγούδι του μόνο με μια κιθάρα και ένα ενισχυτή καθώς οι στίχοι του ξεδιπλώνονται γύρω του. Ένα ζευγάρι χορευτών προσθέτει επίσης κάποιο ρυθμό στο συνολικό αποτέλεσμα.

Τον Οκτώβριο, ο Perry ανακοίνωσε μια 10-ήμερη περιοδεία μαζί με τoν Cherone και τον συνάδελφό του από τους Aerosmith και επίσης κιθαρίστα Brad Whitford. Αυτό το ταξίδι, το οποίο θα περιλαμβάνει ένα μείγμα από solo τραγούδια του Perry μαζί με σπάνια τραγούδια από τα παλιότερα αρχεία των Aerosmith, ξεκινά στις 30 Νοεμβρίου από το Sioux City της Αϊόβα.

Το album του Perry, κυκλοφόρησε τον περασμένο Ιανουάριο, με τις συμμετοχές των: Robin Zander, David Johansen, Terry Reid, τον drummer Zak Starkey και τους γιους του Perry, Tony και Roman στα synths και στα drums αντίστοιχα. Το album έγινε υπό την παραγωγή του πασίγνωστου ηθοποιού και συνάδελφου του Perry από το side-project των Hollywood Vampires, Johnny Depp.

Joe Perry feat. Gary Cherone of Extreme - Quake

Back To Top