skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | John Legend feat. BloodPop® – A Good Night

Μία νέα funky δημιουργία ήρθε από τον John Legend σε συνεργασία με τον BloodPop®!

Τίτλος τραγουδιού“A Good Night”

Καλλιτέχνης: John Legend feat. BloodPop®

Μουσική / Στίχοι: John Legend, BloodPop®, Sasha Sloan, RAYE

Από το album: Τ.Β.Α.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 6 Απριλίου 2018

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και μουσικός John Legend μας συστήνει μία neo soul και funky δημιουργία, με τίτλο “A Good Night”. Για την εκτέλεση του τραγουδιού «προσέλαβε» τον BloodPop®, τον Αμερικανό μουσικό που από το 2014 έχει υλοποιήσει ουκ ολίγες συνεργασίες με μεγάλα ονόματα του διεθνούς ρεπερτορίου. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκονται καλλιτέχνες, όπως οι Taylor Swift, Justin Bieber, Haim και Lana Del Rey.

Το “A Good Night” είναι πιθανό να είναι αφιερωμένο στην σύζυγο του John Legend, ενώ όσον αφορά τα μουσικά χαρακτηριστικά του, αυτό δεν διαφέρει από παλαιότερες δημιουργίες του, καθώς διατηρεί την γνώριμη μανιέρα που μέχρι σήμερα είναι επιτυχημένη. Προς το παρόν το εν λόγω single έχει κυκλοφορήσει ως ανεξάρτητη κυκλοφορία, ενώ το κοινό παράλληλα αδημονεί για την επόμενη ολοκληρωμένη δισκογραφική του δουλειά. Η πιο πρόσφατη δισκογραφική δουλειά του Legend χρονολογείται πίσω στο 2016, όταν κυκλοφόρησε το “Darkness and Light”.

Ο εν λόγω δίσκος κατέλαβε την θέση Νο.1 στο New Zealand Heatseekers Albums chart, ενώ από αυτόν ξεχώρισαν τα singles “Love Me Now”, “Penthouse Floor” και “Surefire”. Ο John Stephens (όπως είναι το πραγματικό του όνομα) είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους Αμερικάνους τραγουδιστές και συνθέτες. Αν και τα τραγούδια του Legend είναι κυρίως κορεσμένα με R’n’B και soul μουσική, ο ίδιος ο καλλιτέχνης παραδέχεται ότι η gospel έχει μεγάλο αντίκτυπο στον ίδιο, κυρίως επειδή ήταν η μουσική της παιδικής του ηλικίας.

John Legend feat. BloodPop® - A Good Night

Back To Top