skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | John Legend feat. Saweetie – All She Wanna Do

Ο John Legend κι η Saweetie συνεργάζονται στο ολοκαίνουριο single “All She Wanna Do”!

Τίτλος τραγουδιού“All She Wanna Do

Καλλιτέχνης: John Legend feat. Saweetie

Μουσική/Στίχοι: Diamonté Harper, Jake Torrey, Jeff Halavacs, John Stephens, Jordan K. Johnson, Larrance Dopson, Michael Pollack, Ryan Tedder, Stefan Johnson, Tia Scola, Zach Skelton

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Αυγούστου 2022

Art-Cover:

H Saweetie είναι η special guest στο τελευταίο single του John Legend, του οποίου το νέο album, “LEGEND” θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα μέσω της Republic.

Ο πιανίστας/τραγουδιστής – που περιμένει μωρό με τη σύζυγό του Chrissy Teigen, κυκλοφόρησε το τέταρτο single από τον εν λόγω δίσκο του με τίτλο, “All She Wanna Do”. Το τραγούδι κυκλοφορεί τόσο σε μορφή ντουέτου με τη Saweetie όσο και σε μια solo version από τον Legend.

«Μέχρι αυτό το σημείο, δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ το όνομά μου ως τίτλο ενός album», είπε ο Legend σε ένα δελτίο τύπου για το διπλό του album, του οποίου ήταν ο παραγωγός μαζί με τον Ryan Tedder. «Έπρεπε να το κερδίσω αυτό, να ανταποκριθώ με την απόδοση στην ερμηνεία και τη μουσική. Και αυτό λέω εγώ, είμαι περήφανος γι’ αυτό που είμαι, είμαι σίγουρος για τη δουλειά που έχω κάνει και απλά πρόκειται να το δηλώσω».

“Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα κυκλοφορήσω νέα μουσική”, είπε σε μια παλιότερη δήλωση. “Η περασμένη χρονιά ήταν τόσο συναρπαστική δημιουργικά για μένα. Γράφω και συνεργάζομαι με μερικούς από τους πιο ταλαντούχους ανθρώπους στη μουσική και έχουμε ένα υπέροχο νέο υλικό να μοιραστούμε με τον κόσμο”. Το “LEGEND” θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου και θα περιλαμβάνει επίσης συνεργασίες με τους Rick Ross, Jazmine Sullivan, Muni Long, Rapsody, Ledisi κ.α.

John Legend feat. Saweetie - All She Wanna Do

Back To Top