skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jon Batiste & Celeste – It’s All Right (From “Soul” O.S.T.)

Ο Jon Batiste και η Celeste διασκευάζουν το κλασσικό anthem “It’s Alright” του Curtis Mayfield, για το soundtrack της νέας ταινίας των Disney/Pixar, “Soul”!

Τίτλος τραγουδιού“It’s All Right

Καλλιτέχνης: Jon Batiste & Celeste

Μουσική / Στίχοι/Πρώτη Εκτέλεση: Curtis Mayfield (1963)

Εταιρεία: Walt Disney Records/Pixar

Από το OST: “Soul”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Δεκεμβρίου 2020

Art-Cover:

Η Disney και η Pixar παρουσιάζουν μια ολοκαίνουρια συνεργασία της βρετανίδας -βραβευμένης με Brit- τραγουδίστριας, Celeste με τον καταξιωμένο Αμερικάνο μουσικό και τραγουδοποιό, Jon Batiste στο «It’s All Right». Το τραγούδι ακούγεται στην πολυαναμενόμενη ταινία της Pixar “SOUL”, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα αποκλειστικό μέσω της Disney+ μέσα στα Χριστούγεννα.

Μιλώντας για τον ρόλο της στην ταινία, η Celeste, δήλωσε: «Νιώθω πολύ ευλογημένη που είμαι μέρος αυτής της απίστευτης ταινίας από την παγκόσμια ομάδα της Pixar. Η ταινία μοιάζει τόσο επίκαιρη για όλους μας αυτήν τη στιγμή και αισθάνομαι σίγουρη ότι θα συντονιστεί με όλα τα ακροατήρια. Το απίστευτο μουσικό score που υφαίνεται πάνω από όλη την ταινία είναι μαγικό και είναι τόσο μεγάλη μου τιμή που βρίσκομαι δίπλα στους μουσικούς maestros Jon Batiste, Trent Reznor και Atticus Ross. Δεν βλέπω την ώρα για το κοινό να δει την ταινία και να το απολαύσει στο Disney+ αυτά τα Χριστούγεννα”.

Το “It’s All Right” είναι μια ολοκαίνουργια ηχογράφηση του κλασικού τραγουδιού του Curtis Mayfield που ήταν μια Νο.1 επιτυχία το 1963 για τον ίδιο και το συγκρότημά του τους The Impressions. Το τραγούδι μιλά για την αισιοδοξία του για τη ζωή.

Το soundtrack του “SOUL” αποτελείται από συνθέσεις και διασκευές jazz από τον υποψήφιο για Grammy, Jon Batiste, καθώς και ένα πρωτότυπο score από τους βραβευμένους με Oscar, Trent Reznor και Atticus Ross.

Jon Batiste & Celeste - It's All Right (From "Soul" O.S.T.)

Back To Top