skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jonas Blue & AWA – Something Stupid

Ο Jonas Blue ενώνει τις δυνάμεις του με την R&B τραγουδίστρια AWA και παρουσιάζουν το dance-pop anthem “Something Stupid”!

Τίτλος τραγουδιού: “Something Stupid”

Καλλιτέχνης: Jonas Blue & AWA

Μουσική/Στίχοι: Allen George, Cleo Tighe, Fred McFarlane, LOSTBOY, LIOHN, Tom Mann, Jonas Blue

Εταιρεία: Universal Music

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Φεβρουαρίου 2021

Art-Cover:

Λόγω του ότι οι καιροί το απαιτούν, ο Jonas Blue και η Awa Santesson-Sey, γνωστή με το καλλιτεχνικό της όνομα AWA, μάς “ανεβάζουν” τη διάθεση μέσα από ένα νέο single. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Something Stupid”, στο οποίο μπλέκονται αρμονικά τα dance, synth-pop στοιχεία, αλλά και οι R&B αναφορές.

Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού θα συναντήσουμε τους Allen George, Cleo Tighe, Fred McFarlane, LOSTBOY, LIOHN, Tom Mann και Jonas Blue, ενώ αξιοσημείωτη είναι και η χρήση samples από το επιτυχημένο τραγούδι της Robin S. “Show Me Love”, που κυκλοφόρησε στις αρχές της δεκαετίας του ’90.

Η AWA στέκεται για πρώτη φορά στο πλευρό του γνωστού DJ και μουσικού παραγωγού από το Λονδίνο της Μεγάλης Βρετανίας. Για την ιστορία αξίζει να αναφέρουμε πως η AWA έλαβε μεγάλη αναγνωρισιμότητα μέσα από τη συμμετοχή της στη σουηδική version του πρώτου “The X Factor” το 2012, από όπου βγήκε νικήτρια. Επτά χρόνια μετά η ενήλικη πλέον AWA ξεκίνησε την κυκλοφορία του προσωπικού της υλικού με τα τραγούδια “F**kin’ Love Songs”, “Comfortable” και “Like I Do”.

Jonas Blue & AWA - Something Stupid

Back To Top