skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Jonas Blue, Why Don’t We – Don’t Wake Me Up

Ο Jonas Blue συνεργάζεται με τους Why Don’t We στο ολοκαίνουριο single τους “Don’t Wake Me Up”!

Τίτλος τραγουδιού“Don’t Wake Me Up

Καλλιτέχνης: Jonas Blue, Why Don’t We

Μουσική/Στίχοι: Guy James Robin, Rebecca Krueger, Lukas Costas, Jack Avery, Corbyn Besson, Zach Herron, Jonah Marais, Daniel Seavey

Εταιρεία: A Positiva/EMI/Universal Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 7 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

O Jonas Blue είναι ξανά στις επάλξεις και ξεκινά το 2022 με ένα ξεσηκωτικό τραγούδι… Όχι, ούτε αυτή τη φορά είναι μόνος του… Στο τραγούδι του, που έχει τίτλο “Don’t Wake Me Up”, συμμετέχει το αμερικάνικο, δημοφιλές boy-band των Why Don’t We.

Τόσο οι Why Don’t We όσο και ο Βρετανός DJ και παραγωγός, ξεκίνησαν να προμοτάρουν τη συνεργασία τους μέσω των social media, πριν από λίγες μόνο μέρες. Ο Jonas δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Twitter όπου έδειχνε την ημερομηνία κυκλοφορίας και τον τίτλο του τραγουδιού και οι Why Don’t We αρχίσαν να στέλνουν μηνύματα στους θαυμαστές στα εν λόγω μέσα κοινωνικής δικτύωσης με μέρη του εξωφύλλου. Το συγκρότημα αργότερα δημοσίευσε ένα TikTok με ένα απόσπασμα του, προκαλώντας την ανυπομονησία του κοινού τους.

Mέσα στο 2021 oι Why Don’t We, κυκλοφόρησαν δύο EPs, τα “Τhe Good Times” και “The Bad Ones”, αλλά και δύο singles, τo “Love Back” και το χριστουγεννιάτικο “Misteltoe”. Από την πλευρά του ο Jonas Blue κυκλοφόρησε τρεις συνεργασίες: το “Something Stupid” (με την Awa), το “Hear Me Say” (με τον Léon) και το “Sad Boy” (με τους R3hab, Ava Max και Kylie Cantrall).

Jonas Blue, Why Don't We - Don’t Wake Me Up

Back To Top